• Aanvullende coronaregels Nooit Gedacht

  29 sep 2020
 • In de persconferentie van maandag 28 september zijn door het Kabinet nieuwe aanvullende maatregelen aangekondigd. Uiteraard volgt Nooit Gedacht de regels vanuit de Rijksoverheid en KNVB. Ook heeft het bestuur extra maatregelen genomen met betrekking tot het gebruik van de kleedkamers en de douches. De reden hiervoor is om langdurige contactmomenten te beperken binnen teams en zo de kans op be

  smettingen en mogelijke quarantaine plicht zoveel mogelijk te voorkomen. De kans op verspreiding van het virus binnen Nooit Gedacht (als grootste vereniging) en Geffen willen we hiermee dus zoveel mogelijk beperken. Op dit moment betekent dit voor Nooit Gedacht dat vanaf dinsdag 29 september voor een periode van 3 weken de volgende regels gelden.

  • De kantine en het terras zijn voor drie weken gesloten.
  • Publiek/toeschouwers zijn niet welkom bij trainingen en wedstrijden.  Een uitzondering geldt voor de ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden voor kinderen (t/m 17 jaar). Zij behoren tot de begeleiding en mogen wel naar de wedstrijd kijken. Ouders van kinderen van het thuisspelende team mogen dan weer niet naar de wedstrijd kijken langs de lijn.

  Extra voor de jeugdteams JO7 tm JO15

  • Voor deze jeugd geldt dat bij trainingen de kleedkamers gesloten blijven. Dus kom in je sportkleding, neem je voetbalschoenen mee en zorg voor een eigen bidon. Laat waardevolle zaken dus thuis.
  • Voor deze jeugdteams geldt bij wedstrijden dat de kleedkamers wel open zijn om spullen in te leggen maar dat het douchen na de wedstrijd thuis gebeurt. Teambesprekingen voor de wedstrijd gebeuren op het veld. Ook in de rust blijf je op het veld.

   Extra voor jeugdteams vanaf JO17 en senioren

  • Voor jeugd vanaf JO17 en senioren geldt dat er bijtrainingen per team 1 kleedkamer beschikbaar is voor spullen. Er kan na afloop van de trainingen geen gebruik gemaakt worden van de douches. Het verblijf in de kleedkamer duurt minimaal. Drank, eten of muziek in kleedkamers is niet toegestaan. De leiders sluiten de kleedkamer zo spoedig mogelijk af.
  • Voor jeugd vanaf JO17 en senioren geldt dat er bij wedstrijden minimaal 1 kleedkamer beschikbaar is (waar mogelijk regelen we 2 kleedkamers) om spullen in te leggen en na afloop van de wedstrijd kan er in groepen gebruik gemaakt worden van de douches.
  • Teambesprekingen voor de wedstrijd vinden plaats op het veld. Ook tijdens de rust blijft iedereen op het veld.
  • Na afloop blijven om te drinken, eten of het afspelen van muziek in kleedkamers, op het terras of andere locaties op ons sportpark zijn niet toegestaan. Dus geen eigen versnaperingen meenemen naar NG.
  • De leiders sluiten de kleedkamer zo spoedig mogelijk af. Men verlaat zo snel mogelijk het sportpark.

  Basisregels

  Uiteraard blijven de basisregels gelden. Dus heb je klachten, blijf thuis en laat je testen. Houd  1,5 meter  van een ander. Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog. Vermijd drukte.

  Tot slot

  We hopen dat het met deze maatregelen lukt om het virus in de komende weken weer onder controle te krijgen. En rekenen op ieders begrip!  Als er de komende weken iets wijzigt aan de situatie communiceren we dit uiteraard weer.

  Kijk voor veelgestelde vragen ook op de website van de rijksoverheid.