• Algemene informatie afgelastingen

  Indien de weersomstandigheden er om vragen zal er op vrijdagavond, zaterdagochtend en/of zondagochtend keuring van de velden plaatsvinden door de consul. Hij bepaalt vervolgens of er wel, beperkt of niet gevoetbald mag worden. Indien de omstandigheden hier om vragen kan er rond 12.00 uur nog een extra keuring plaatsvinden.

  Doordeweekse wedstrijden worden naar eigen inzicht beoordeeld, waarbij het risico bij oefenwedstrijden zwaarder weegt dan bij bindende wedstrijden. Het oordeel hiervan ligt bij de door de vereniging aangewezen verantwoordelijke voor de velden. Deze persoon beslist hierbij ook, eventueel in overleg met de trainers, of trainingsvelden ook afgekeurd worden voor activiteit.

  Categorie A en B
  De KNVB maakt onderscheid tussen wedstrijden in Categorie A en B. De teams die hieronder genoemd worden komen allen uit in de categorie A. De rest is automatisch Categorie B. Het verschil zit hem met name in de afgelastingen, rode en gele kaarten en aantal wissels.

  Categorie A

  • Heren 1 en 2
  • Vrouwen 1 en 2
  • JO19-1, JO17-1, JO15-1 en JO13-1
  • Alle bekerwedstrijden vallen ook onder Categorie A.

  Hoewel we op deze website zo actueel mogelijk proberen te zijn, is ieder team zelf verantwoordelijk om te informeren over het wel of niet doorgaan van een (competitie)wedstrijd. 

  Bij afgelastingen anders dan een algehele afgelasting wordt de leiding van een team zo snel mogelijk door de wedstrijdsecretaris van de jeugd of de (jeugdkader-)dienstdraaier op zaterdag op de hoogte gebracht. Waarna de leiding van het team zijn spelers kan informeren.