• Afscheid trainers, spelers en fotoverslag bekerwedstrijd

  2 sep 2020
 • Afgelopen zaterdag speelde Heren 1 de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen. Ze speelden tegen Vorstenbossche Boys. De wedstrijd eindigde in een 1-1. Een fotoverslag van de wedstrijd kun je zien bij dit bericht. Meteen na afloop van de wedstrijd namen we afscheid van 2 trainers en 3 spelers van Heren 1. Ook Tiny Heijmans stopt met als vaste assistent scheidsrechter van Heren 1. Normaal gesproken nemen we afscheid aan het einde van het seizoen, maar door corona was het niet eerder mogelijk. Het bestuur vindt het belangrijk om deze mensen te bedanken voor de tijd en energie die zij aan NG hebben besteed.

  Arno Methorst
  Arno was trainer van Heren 1 gedurende de afgelopen 2 seizoenen. Een belangrijke opdracht voor hem was om meer samenhang binnen de selectie te krijgen. Dit leidde o.a. tot de beruchte pizza avonden. Arno is een erg prettige, sociale, eerlijke en oprecht geïnteresseerde persoon met  veel oog voor de mens achter de voetballer. Onder zijn hoede hebben enkele talentvolle jeugdspelers hun entree gemaakt in het eerste team. Inmiddels is Arno trainer geworden van ASV uit Aarle Rixtel. Wij wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.  

  John Lankheet
  John was afgelopen 2 seizoenen trainer van Heren 2. Trainer zijn van een tweede elftal is altijd lastig omdat de belangen van het eerste steeds voorrang moeten krijgen. Dat ging John uitstekend af. Met al zijn ervaring en zijn rustige voorkomen, heeft hij zijn taken als trainer prima ingevuld. John gaat aan de slag bij de A jeugd van Baronie. Ook hem wensen wij veel succes.

  Willem van Ballegooij
  Willem kwam 13 jaar geleden als talentvolle keeper bij de selectie nadat hij al in alle standaard jeugdteams had gekeept. Ondanks de pittige concurrentie van Marinus, Nick en ook Luuk kwam hij toch steeds terug in het eerste. Het is daarom jammer dat je mede door zwakkere enkels gaat stoppen bij de selectie. Hij staat bekend als goed meevoetballende keeper met prima reflexen en een goede wedstrijd mentaliteit. Willem gaat naar NG 4.  We hopen dat hij in de nabije toekomst ook nog wat vrije tijd heeft voor de opleiding van de jeugdkeepers


  Ramon van den Elzen ( + Maarten Spanjers )
  Maarten kon er niet bij zijn. Zowel Ramon als Maarten kwamen uit Oss. Maar beide spelers staan eigenlijk model voor de manier waarop spelers van “buitenaf “ zich binnen onze vereniging zouden moeten gedragen: rustig en betrouwbaar maar zeker ook met een eigen mening, die binnen de groep werd verteld. Beide spelers zijn in een paar jaar tijd Nooit Gedachters geworden.
  Ramon kwam 7 Jaar geleden van Margriet nadat hij zich via de Zomeravondcompetitie al had laten zien en dus behoorlijk wat jongens al kende. Hij is een hardwerkende middenvelder, goed in de duels en met een prima trap. Ook een speler die regelmatig een goaltje mee pikte. Iets wat overigens dan nog een hele week te horen was. Ramon en Maarten gaan nu bij TOP voetballen in de zaterdagcompetitie, veel succes daarbij.

  Tiny Heijmans
  Naast de vele taken die Tiny binnen Nooit Gedacht vervuld was de laatste 5 seizoenen ook assistent scheidsrechter bij het eerste.
  Omdat hij een fanatiek supporter is van zijn zoon Chris , die nu op zondag in de selectie van HVCH gaat voetballen, moet hij helaas stoppen met deze taak
  We bedanken Tiny voor zijn inzet bij Heren 1. Maar gelukkig blijft hij nog actief op diverse andere fronten bij Nooit Gedacht.