• Bas van de Veerdonk nieuwe trainer Heren 1

  24 mei 2024
 • Bas van de Veerdonk zal volgend seizoen aan de slag gaan als de hoofdtrainer bij onze vereniging. 
  De Technische commissie is blij met de aanstelling van Bas voor een van de belangrijke taken binnen onze club. Hieronder stelt hij zich kort voor. Wij wensen Bas veel succes!

  "Graag wil ik me even voorstellen als kersverse nieuwe trainer van Nooit Gedacht. Mijn naam is Bas van de Veerdonk en woon in Den Dungen samen met mijn vriendin Anne en twee kinderen Jens en Roos. In het dagelijks leven werk ik als docent L.O. en doe ik tevens werkzaamheden bij de KNVB waar ik als docent de opleidingen pupillen en juniorentrainer verzorg. Ik ben dus veel met sporten bezig.

  Voetballen doe ik al vele jaren en ben daarnaast ook al vroeg begonnen met het trainen en coachen van jeugdteams. Eerst bij Den Dungen en al vroeg uitgewaaierd naar andere clubs. Als trainer/coach ben ik de laatste jaren even wat minder actief geweest en ben dan ook heel blij met de kans die Nooit Gedacht mij biedt om weer als hoofdtrainer voor een groep te staan.

  De afgelopen weken heb ik diverse gesprekken gehad met leden en spelers van Nooit Gedacht en die zijn mij goed bevallen. Ik stap binnen in ene leuke gezellige dorpsclub waar ik met veel plezier kan werken. Ik kijk er naar uit om volgend seizoen te starten en samen met de staf en spelers er weer een mooi seizoen van te maken. Maar eerst nog even een paar weken hard werken en knallen op zondag om in die 3e klasse te blijven. Daar heb ik alle vertrouwen in.

  We zien elkaar snel op of naast het veld".