• Blijf jij voetballen? Natuurlijk!

  8 apr 2022
 • We gaan richting einde van het seizoen en dat betekent dat het tijd is om na te denken over de teamindelingen voor komend seizoen. We hopen natuurlijk dat je volgend jaar gewoon lid blijft. Maar als dat niet zo is, horen we graag uiterlijk 1 mei 2022 dat je na dit seizoen je lidmaatschap bij Nooit Gedacht wilt opzeggen.

  Alleen reactie als je niet door gaat
  Alle (ouders/verzorgers van) jeugdspelers hebben afgelopen week een mail met formulier gehad. Mocht dat niet zo zijn, het formulier vind je ook als bijlage bij dit bericht.
  Je hoeft alleen te reageren als je niet verder wilt gaan. Dit is veranderd ten opzichte van vorige jaren. Toen vroegen we van iedereen een reactie (ook als je lid bleef).

  Als je wilt stoppen dan kun je dit aangeven door het invullen en inleveren van het genoemde formulier wijziging-persoonsgegevens bij je leider/leidster van je zoon/dochter. Of door het formulier te mailen naar het secretariaat: joss.ng@ziggo.nl.  We ontvangen dit formulier graag uiterlijk 1 mei 2022, zodat we op tijd met nieuwe indelingen aan de gang kunnen.

  Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail deze naar joss.ng@ziggo.nl of bart@ba-administratie.nl.

 • Formulier wijziging gegevens/ beĆ«indiging lidmaatschap