• Clubkleding / Kledingprotocol Nooit Gedacht

  15 okt 2020
 • Clubkleding

  Alle wedstrijden spelen we in een rood-wit shirt, een witte broek en rode kousen. Clubkleding is verkrijgbaar bij P. van Schijndel Sport -en Bedrijfskleding.

  Je kunt op 3 manieren Nooit Gedacht kleding bestellen:

  1. Via de website van P. van Schijndel Sport- en Bedrijfskleding (link).
  2. Via de button aan de zijkant van onze eigen website.
  3. In de winkel van P. van Schijndel Sport -en Bedrijfskleding in de Kerkstraat in Geffen.

  Wanneer leden van Nooit Gedacht kleding met logo aanschaffen krijgen zij 30% korting op de kleding. Het logo dient apart betaald te worden en hierover krijgt u geen korting.

   

  Kledingprotocol Nooit Gedacht

  Bij de senioren was het gebruikelijk dat alle speelsters en spelers voorzien werden van een compleet wedstrijdtenue (shirt, broek en kousen). Omdat ieder team per jaar ongeveer de helft van de broeken en kousen verliest of verslijt, is dit een behoorlijke kostenpost ieder jaar.

  Daarom heeft het bestuur van Nooit Gedacht besloten dat alleen de teams met een goudsponsor bij aanschaf van nieuwe shirts alle kleding (shirts, broeken en kousen) verzorgd krijgen. Dit valt namelijk binnen het contractueel pakket van een goudsponsor.

  Voor alle leden van de overige seniorenteams en jeugdleden geldt dat zij zelf hun witte broek en geheel rode kousen dienen aan te schaffen. Het geheel witte broekje dient bij voorkeur voorzien te zijn van een Nooit Gedacht logo. De rood-witte shirts worden per team verstrekt en verzorgd door Nooit Gedacht.

   

  Bedrijven en sponsors

  Wanneer je als bedrijf of persoon een team van Nooit Gedacht een warm hart toe draagt en graag wat extra wilt doen in de vorm van warmloopshirts, trainingspakken of andere voetbalbenodigdheden dient dit in overleg met Nooit Gedacht te gebeuren. Neem hiervoor contact op met Tiny Heijmans (06-53702094. Dit dient namelijk wel in de kleuren van Nooit Gedacht te zijn en het liefst bij P. van Schijndel besteld te worden.

  Wanneer gesponsorde kleding zonder overleg met Nooit Gedacht en niet in de kleuren van Nooit Gedacht zijn is het niet toegestaan dat de speelsters of spelers en de begeleiding deze dragen tijdens wedstrijden, trainingen en andere activiteiten van Nooit Gedacht.

  Doel van bovenstaande is dat Nooit Gedacht zowel op sportpark De Biescamp als daarbuiten een uniforme uitstraling heeft en de Nooit Gedacht leden herkenbaar zijn.