• Commissie Jubileumfeest 90-jarig bestaan

  22 mrt 2019
 • Nooit Gedacht bestaat in september 90 jaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden met een aantal fantastische activiteiten op 7 en 8 september.
  Er is een werkgroep samengesteld die op dit moment druk bezig is om een geweldig programma in elkaar te zetten. En het beloofd echt spectaculair te worden.

  Zaterdag 7 september
  Tentoonstelling
  Bert Duijs is namens de werkgroep bezig om een mooi programma op zaterdagmorgen te organiseren voor de ere-leden, oud-bestuursleden en de oudere leden van Nooit Gedacht. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen zij herinneringen ophalen uit die goede oude tijd. Samen met de heemkundegroep wordt er een prachtige tentoonstelling over Nooit Gedacht ingericht.

  Opening kunstgrasveld
  Omstreeks 13.00 uur wordt het nieuwe kunstgrasveld geopend door wethouder Kees van Geffen. Hier is natuurlijk iedereen van harte welkom. Rondom de opening zal er ook nog een leuke activiteit georganiseerd worden.

  Lisa van Erp en Ruud van de Doelen organiseren de middagactiviteit en het feest voor alle seniorenleden, vrijwilligers en de sponsoren op zaterdag 7 september.

  Beachvolleybaltoernooi
  In de middag wordt een groots Beachvolleybaltoernooi voor Nooit Gedacht leden, vriendengroepen en (buurt)verenigingen uit Geffen en sponsoren georganiseerd.

  Feest en dienstenveiling
  En ‘s-avonds gaat het dak er af! We zijn druk bezig om een aantal aansprekende DJ’s en bands op ons podium te laten optreden. Tussendoor zal er ook een dienstenveiling plaats vinden waarbij we hopen dat ieder team van Nooit Gedacht een dienst beschikbaar stelt.

  Meer informatie over het programma en de kaartverkoop volgt binnenkort. Hou alvast 7 september vrij want het beloofd een prachtig feest te worden.

  Zondag 8 september
  Jeugddag
  Charlotte van Delst gaat met haar werkgroep een schitterende jeugdactiviteit organiseren op zondag met spectaculaire luchtspellen en verassende activiteiten. Tussendoor is er natuurlijk voldoende eten en drinken voor de jeugd en de begeleiding. De dag wordt afgesloten met een daverend disco voor onze jeugdleden waarbij de ouders en leiders natuurlijk aan de zijlijn ook welkom zijn.

  Verder bestaat de werkgroep uit Hanneke Kieboom, Ruud Vorstenbosch en Tiny Heijmans die de catering, materialen, vrijwilligers en alle overige zaken voor het gehele weekend oppakken.

  Wij hebben er zin in!
  Bert, Lisa, Ruud, Charlotte, Hanneke, Ruud en Tiny