• Contractbesprekingen trainers heren -en vrouwenselectie

  27 nov 2020
 • Contractbesprekingen  (hoofd)trainers Heren en Vrouwenselectie 

  Nadat eerder de spelersgroepen al zeer positief hadden gereageerd, werd snel duidelijk dat de TC en de 3 trainers voor resp. Heren 1 en Heren 2 ook het volgende seizoen door willen gaan met de samenwerking. De ervaringen van beide kanten zijn goed ook al is de periode vanaf de start van dit seizoen nogal kort en anders dan anders verlopen. Met name de “nieuwe “ trainers voor Heren 1 en Heren 2 voelen zich goed opgenomen in de vereniging en hebben een goede klik met hun spelersgroep en staf. Van de kant van de spelers werd met name de kijk op het voetbal en de afwisseling in de trainingen van Henry van der Linden en Tim Kors erg gewaardeerd. Samen met Bart Hoeben zullen deze trainers dus ook volgend seizoen verantwoordelijk zijn voor de Heren selectie.

  Voor de Dames selecties blijken de zaken jammer genoeg anders te liggen. Na afloop van dit ( derde ) seizoen wil Theo Bronts op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit wil hij ondanks de zeer positieve beoordeling van de speelsters. Theo acht de kans aanwezig dat er weinig vernieuwing ontstaat in trainingen. Hierdoor is de kans op herhaling groter, ook omdat er weinig nieuwe aanwas voor de spelersgroep zal zijn.  

  Ook Rik Hoeben heeft aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hij is dit jaar al voor het achtste seizoen verantwoordelijk voor Dames 2.

  De Technische Commissie respecteert maar betreurt de besluiten van beide heren.  We bedanken hen voor hun inzet en we hopen het huidige seizoen op een goede manier weer op te pakken en af te maken. Op korte termijn gaat de TC samen met speelsters op zoek naar vervangers.

  In de loop van december/ januari zal de TC ook de gesprekken met de overige stafleden gaan voeren, zodat voor het einde van januari 2021 de organisatie rondom de senioren selectie heren en vrouwen duidelijk zal zijn.