• Contracten (hoofd)trainers Heren en Vrouwenselectie verlengd!

    30 nov 2022
  • Nadat eerder de spelersgroepen al zeer positief hadden gereageerd, werd snel duidelijk dat de TC en de 3 trainers voor resp. Heren 1, Heren 2 en Vrouwen 1 ook het volgende seizoen door willen gaan met de samenwerking. De ervaringen van beide kanten zijn goed.

    Dit betekent dat Henry van der Linden en Tim Kors beiden vanaf de zomer volgend jaar, beginnen aan hun vierde seizoen.  Henry is een zeer enthousiaste trainer met originele en leuke trainingsvormen, die door zijn fanatieke coaching extra leuk worden. Tim is een jonge ambitieuze trainer die er met goed opgezette trainingen in is geslaagd om van het tweede een echt elftal te vormen. Verder heeft hij ook altijd oog voor het belang van het eerste. Samen met Bart Hoeben zullen deze trainers dus ook volgend seizoen verantwoordelijk zijn voor de Heren selectie.

    Hans Mols, trainer van de vrouwenselectie begint aan zijn tweede seizoen.  Hans is alleen verantwoordelijk voor Dames 1, dat door de vele blessures en enkele gestopte dames aan een moeilijk seizoen bezig is. Hans is een gedreven trainer die zijn weg binnen de vereniging snel heeft gevonden en mede door een enorme hoeveelheid eigen trainingsmateriaal voor afwisselende trainingen zorgt.