• Contractverleningen trainers

  12 dec 2018
 • Nadat de spelersgroepen hun mening hadden gegeven en de gesprekken met de trainers voor beide kanten positief zijn verlopen, zijn we tot de conclusie gekomen dat we ook in het volgend seizoen graag willen werken met de volgende trainers:
  Arno Methorst, trainer Heren 1
  Bart Hoeben, assistent trainer Heren 1
  Rob Wagemans, trainer Heren 3
  Theo Bronts, trainer Dames 1
  Rik Hoeben, trainer Dames 2

  Het voelt goed aan dat met name " de buitenstaanders " van dit 5 tal, inmiddels zijn weg heeft gevonden binnen onze vereniging en zij ook voldoende potentie in hun spelersgroepen zien om ook volgend seizoen in Geffen te blijven trainen.
  Gezien de onzekere situatie rondom Heren 2 hebben we in overleg met John Lankheet besloten om een beslissing over de verlenging van het contract na de winterstop te nemen. Verder hebben we met Edwin Hendriks de verwachting uitgesproken dat ook hij volgend seizoen bij ons werkzaam zal zijn als assistent trainer bij Dames 1. Daarvoor moeten  echter bij hem nog enkele zaken bij " op hun plaats vallen ". We rekenen op een positief besluit na de winterstop.
  Al bij al zal de trainersstaf volgend seizoen nagenoeg gelijk zijn en dat is een goed signaal naar de vereniging. In de komende weken gaat de TC ook gesprekken voeren met alle andere leden van de begeleiding zoals leiders, vlaggers etc.