• De Basiself van Nooit Gedacht: Michael van den Heuvel

  18 mei 2020
 • De voetbalcompetities zijn klaar voor dit seizoen maar gelukkig zijn de trainingen weer gestart. Omdat we benieuwd zijn naar hoe onze leden deze periode doorkomen stellen we ze komende tijd 11 elf vragen: de Basiself.
  Deze keer is de beurt aan: Michael van den Heuvel

  1. Wat is jouw rol binnen voetbalvereniging v.v. Nooit Gedacht?
  Speler van Nooit gedacht1. En supporter van Milan die voetbalt bij de Jo7. In het verleden ook als trainer/leider bij de jeugd. Nu een aantal jaren niet meer. Maar dat zal ongetwijfeld wel weer gaan gebeuren in de toekomst.

  2. Het voetbal ligt al een tijdje stil vanwege de Corona…Wat doe jij om de tijd een beetje door te komen?
  Overdag ben ik aan het werk en in de avonden probeer ik zoveel mogelijk thuis mee te helpen. Als vervanging voor het voetbal heb ik een racefiets gekocht en ga daar geregeld mee fietsen samen met anderen of hardlopen. Soms ga ik toch nog even een balletje trappen blijft toch het leukste.

  3. Wat vind je het grootste pluspunt van Nooit Gedacht en waarom?
  Het nieuwe kunstgras veld is zeker een pluspunt voor Nooit Gedacht. Daardoor kunnen veel meer wedstrijden en trainingen doorgaan. Het grootste pluspunt zijn de vele leuke activiteiten en de gezelligheid.

  4. Voor wie of wat heb jij veel bewondering binnen de club? En waarom?
  Ik heb bewondering voor alle vrijwilligers binnen Nooit Gedacht die elk jaar er weer voor zorgen dat er voldoende activiteiten te doen zijn. En ook voor diegene die tijdens deze activiteiten een handje komen helpen. Zonder deze vrijwilligers is het moeilijk om er uiteindelijk een mooie activiteit van te maken. Daarnaast ook voor de trainers en leiders die elke week weer proberen de spelers en speelsters beter te maken op de trainingen en met hun op pad gaan naar de wedstrijden. Het is ook steeds moeilijker om voldoende trainers en leiders te vinden voor alle teams.

  5. Van welke speler/ speelster geniet jij het meest binnen v.v. Nooit Gedacht?
  Dat zijn er veel en het is moeilijk om er eentje uit te kiezen. Ik vind het mooi om te zien als iemand een goede motivatie heeft en altijd alles geeft tijdens trainingen en wedstrijden. Ook is het leuk om te zien dat er nu steeds vaker jongens vanuit de jeugd meedoen met trainingen of wedstrijden die ik in het verleden nog zelf getraind heb.

  6. Wat is jouw mooiste persoonlijke herinnering die je bij v.v. Nooit Gedacht hebt beleefd?
  Dat is de promotie van de 4de klasse naar de 3de klasse en het kampioenschap naar de 2de klasse en de feestjes die daarbij hoorde. En natuurlijk niet te vergeten het kampioenschap met NG D1 als trainer thuis tegen Nuland!!

  7. Wat zou je het liefste veranderen binnen onze club?
  Ik zou zo snel niet weten wat ik zou veranderen binnen Nooit Gedacht.

  8. Welke sport naast voetbal vind je echt leuk om te volgen?
  Ik kijk best veel voetbal en daarnaast volg ik ook het wielrennen. Tennissen doe ik zelf ook nog wel eens. Is ook leuk om te doen.

  9. Welke (kantine)activiteit zie je graag bij Nooit Gedacht aan het lijstje met activiteiten toegevoegd?
  Het beachvolleybal toernooi was een heel mooi toernooi. De biescamp cup, voetbal en handbal en tennissen gecombineerd in een toernooi samen met deze verenigingen. Ik zou denk ik elke maand een ander team binnen nooit gedacht iets laten organiseren in de kantine.

  10. Hoe vind je dat Nooit Gedacht alle informatie deelt?
  Dat kan in mijn ogen nog wel beter. Ik merk dat er nu vaak informatie opkomt van dezelfde teams van Nooit Gedacht. Er zijn meer teams binnen Nooit Gedacht die informatie kunnen delen via de social media. Ook zou het mooi zijn als de teamverslagen van (jeugd/senioren) wedstrijden weer in het leven geroepen zal worden. Deze zouden gedeeld kunnen worden via de social media. Zelf vind ik het ook altijd leuk om verslagen van mijn eigen wedstrijden terug te lezen. (Zoals in het verleden in ‘t Buukske stond. Deze heb ik nog vaak terug gelezen).

  11. Welke tip zou jij het bestuur willen geven?
  Ik heb geen tips voor het bestuur.