• Doe mee aan het Leeuwinnen Voetbalfestival

  12 apr 2019
 • Leeuwinnen Voetbalfestival bij Nooit Gedacht

  De Jacht van onze OranjeLeeuwinnen gaat door, nu op het WK in Frankrijk. En daar zijn wij allemaal trots op. Daarom organiseert de KNVB, samen met Nooit Gedacht een Leeuwinnen Voetbalfestival op 8 mei in Geffen. Ook in andere regio’s in Nederland vindt zo’n voetbalfestival plaats. Voor ieder meisje dé kans om samen met andere meiden te voetballen en plezier te maken! En naast al het voetbalplezier leer je ook nog eens samenwerken en vette Leeuwinnen-trucs.

  Het Leeuwinnen Voetbalfestival is voor alle meiden van 10 tot en met 15 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging. Een gave middag vol voetbalplezier die je nooit zult vergeten. Zo kun je met je vriendinnen deelnemen aan allerlei gave voetbalspellen, waarin iedere deelnemer zich een echte OranjeLeeuwin zal voelen.

  Programma
  Op woensdag 8 mei a.s. vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij voetbalvereniging v.v. Nooit Gedacht. De activiteit start om 15.30 uur en zal omstreeks 18.30 uur eindigen. Deelnemers kunnen zich melden vanaf 15.00 uur. De activiteit vindt plaats op de accommodatie van onze vereniging ; Pastoor van de Kampstraat 34 te Geffen

  Extra informatie
  o Er is plaats voor maximaal 100 meiden
  o Neem sportkleding en sport- of voetbalschoenen mee.
  o Deelname is gratis

  Doe jij ook mee?
  Schrijf je snel in op http://www.knvb.nl/leeuwinnenfestival en ga samen met je vriendinnen mee op jacht tijdens een activiteit vol voetbalplezier!