• Doe mee met de Nooit Gedacht EK pool!

  28 mei 2021
 • Ben jij goed in het voorspellen van voetbaluitslagen? Wie gaat volgens jou het EK winnen en wie wordt er topscoorder? Of.. vind je het gewoon leuk om een gokje te wagen. Dan is dit je kans!

  Omdat we nog steeds niet zelf een echte wedstrijd mogen spelen, organiseren we een pool voor alle Nooit Gedacht leden. Deelname kost niks, en… je kunt er mooie prijzen mee winnen!
  De jeugdleden ontvangen in de tweede helft van de week (bij de trainingen) een echte Nooit Gedacht EK poster waar ze thuis de uitslagen op bij kunnen houden.

  Vul de EK pool in!
  Waar wacht je nog op? De pool vind je hieronder. Vul ‘m in en lever je formulier (digitaal) in bij Bart Krijnen (info@bartgraphics.nl) voor 11 juni 20.00 uur. Vergeet niet om je naam en je voetbalteam waarin je zelf speelt, in te vullen. Regelmatig plaatsen we tussenstanden op deze website. 

  EK 2020/2021
  Het Europees kampioenschap voetbal start op 11 juni en de finale wordt gespeeld op 11 juli. In totaal worden er 51 wedstrijden gespeeld. Dit zijn 36 wedstrijden in de groepsfase, gevolgd door 15 wedstrijden in de knock-out fase. Er doen 24 landen mee verdeeld over zes groepen.

  Het Nederlands Elftal speelt op 13 juni 2021 zijn eerste wedstrijd, tegen Oekraïne. Op 17 juni tegen Oostenrijk en op 21 juni 2021 spelen de laatste groepswedstrijd, tegen Noord-Macedonië.

  Succes met het invullen!

 • EK pool invulschema