• DSS Accountants shirtsponsor JO11-1

  23 mrt 2022
 • Zaterdag 19 maart werden de shirts van DSS Accountants aan de JO11-1 officieel uitgereikt. Nooit Gedacht is bijzonder trots dat DSS Accountants als Bronssponsor de komende jaren Nooit Gedacht wil ondersteunen.

  DSS Accountants & Belastingadviseurs is een jong accountants- en belastingadvieskantoor opgericht door Jordi Hartogs op 1 januari 2014. Eerst als administratiekantoor vanuit huis in Geffen, maar sinds 2017 met de toetreding van Günther Zwiers als accountantskantoor. Door de groei hebben zij inmiddels 3 man personeel.
  DSS Accountants & Belastingadviseurs is ontstaan met de gedachte dat het anders moet. Het maken van een jaarrekening is geen doel op zich, maar de basis om een goed advies te geven voor een succesvolle onderneming. Het jonge accountantskantoor is van mening dat de tegenwoordige behoeften van ondernemers een andere aanpak van accountants vereist. Meer contactmomenten en (on)gevraagd advies en bovenal persoonlijke betrokkenheid bij uw onderneming staan bij hen hoog in het vaandel.


  “Wij pakken het net wat anders aan en staan onze klanten bij op administratief, fiscaal en organisatorisch gebied waardoor we Door Samenwerking Sterk staan”

  DSS Accountants, hartelijk bedankt voor jullie steun.