• Een gezellige start van 2024 met het snerttoernooi

  14 jan 2024
 • Op 7 januari 2023 werd wederom het jaarlijkse snerttoernooi georganiseerd, met aansluitend de nieuwjaarsreceptie.

  We waren natuurlijk erg afhankelijk van de weersomstandigheden, wat bepalend zou zijn welk speelveld hiervoor het best beschikbaar zou zijn. Gelukkig was veld 4 in redelijke staat en nauwelijks bevroren, waardoor hierop voetballen verantwoord was voor veld en ledematen. Door de vele deelnemers konden we 6 teams samenstellen, die een onderling voetbaltoernooi speelden. Riske kondigde de wedstrijden aan en hield zich strikt aan het speelschema. Onder leiding van de scheidsrechters Jos Rovers, Toin de Kok en later ook Pieter Hulsen, werden de wedstrijden sportief en gemoedelijk gespeeld.

  Tussen de wedstrijden door kon men gaan voor het rode draadspel, latje trappen. Dit werd onder streng toezicht begeleid door Harrie Rovers. Het team met het grootste aantal treffers was winnaar. Dit was team 'cadeautjes' met 8 treffers.

  Oliebollen tijdens nieuwjaarsreceptie
  Na het toernooi begon de nieuwjaarsreceptie en ging Wilma met de oliebollen rond.
  Tijdens de receptie was, door de supportersclub tevens een rad van fortuin opgezet, waarbij leuke prijzen te winnen waren.
  Het voetbaltoernooi zelf werd uiteindelijk ook door de 'cadeautjes' gewonnen.
  Na afloop werden de prijzen verdeeld en bleef de sfeer er prima in.

  Alle vrijwilligers (Suzanne, Wilma, Thea, Peter, Riske, Tiny, Jos, Toine, Pieter, Harry, de supportersclub en alle anderen) hartelijk dank voor jullie bijdrage. 

  Graag zien we iedereen weer graag bij de volgende editie. Waarbij we hopen dat er meer dames deelnemen aan het toernooi. Het is altijd hartstikke gezellig en de sfeer is goed! 

  René van Erp