• Een mooie ervaring!

  2 feb 2020
 • Dat was het zeker! En dan hebben we het natuurlijk over de bekerwedstrijd van Nooit Gedacht Vrouwen 1 tegen de vrouwen van Eredivisieclub FC Twente.

  Voorafgaand aan de wedstrijd was al duidelijk wie de beste papieren had. En die papieren bleken te kloppen. FC Twente won de wedstrijd met 0-12.  Het team en alle honderden aanwezige supporters hoopten stiekem op het scoren van 1 doelpuntje voor één van de Geffense spitsen. Helaas, dat zat er niet in. Jammer voor onze vrouwen die tot de laatste minuut bleven knokken.

  Ze hebben zich van hun beste kant laten zien en mogen hartstikke trots zijn op het behaalde resultaat. Want het is zeker geen schande om ten onder te gaan tegen de huidige landskampioen en Champions League ploeg. En ze hebben het toch maar mooi zo ver gebracht.

  Aan de sfeer lag het zeker niet. Vanaf het begin zat die er goed in. En ook na afloop was de sfeer gezellig.

  Op naar de eerste competitiewedstrijd. De ervaring om tegen een Eredivisieclub te spelen is altijd zinvol in de strijd om het kampioenschap in de hoofdklasse B.

  Hieronder twee fotoalbums, met algemene wedstrijdfoto's (foto's: Wiel van den Ekker) en de foto's van de meidenteams van Nooit Gedacht die de line-up verzorgden voor de wedstrijd (foto's: Inge Wagemans)