• Een nieuw jaar, een nieuwe voorzitter!

  21 dec 2019
 • Nou ja helemaal nieuw is ie niet. Mari Strik is bij de laatstgehouden Leden Vergadering met goedkeuring van de leden gekozen tot nieuwe voorzitter van Nooit Gedacht. We kennen Mari natuurlijk al wat langer. Hij vervulde al een tijdlang vanuit de kantine een bestuursfunctie. En na het vertrek van Han van Duren, vervulde hij samen met Toine de Kok de rol als interim-voorzitter.
  En nu is hij dus gekozen tot voorzitter van onze club. Het bestuur is blij dat de voorzittersrol nu echt is ingevuld.

  We stelden hem een paar vragen:
  1. Waar gaat jouw Nooit Gedacht hart sneller van kloppen?
  Dat zijn verschillende dingen.  Natuurlijk van de sportieve successen, maar evenveel geniet ik van onze activiteiten,  waar je veel vrijwilligers ziet die Nooit Gedacht steunen.  En dat is eigenlijk wat ik het mooiste vind: dat je iedereen ziet genieten op hun eigen manier van alle activiteiten bij en rond Nooit Gedacht. Of dat nu op sportief vlak is of als vrijwilliger bij de vele hand -en spandiensten.

  2. Wat wil je de komende bestuursperiode graag bereiken?
  Lastige vraag, maar het belangrijkste is dat we een toekomstbestendige club zijn en vooral ook blijven.

  3. Wat wil je de leden meegeven?
  Heb ik eigenlijk al onder vraag 1 beantwoord, maar dat is simpelweg: GENIET van en bij Nooit Gedacht.  Daarnaast geef feedback aan de club, daar kunnen we alleen maar beter van worden! 

  Tot slot wensen we al onze leden, vrijwilligers, sponsors en supporters een hele fijne kerst toe en een heel mooi nieuw voetbaljaar!