• Einde seizoen in zicht

  28 mei 2019
 • Voor sommige teams zit het voetbalseizoen 2018-2019 er al op. Andere teams spelen nog inhaalduels of toernooien. Vrouwen 3 speelt zelfs nog een BEKERFINALE op 2 juni in Simpelveld. En heren 2 probeert zich via de nacompetitie te handhaven in de reserve 2e klasse.

  Achter de schermen is de (jeugd) technische commissie druk bezig met de indelingen van het volgend seizoen. We hopen binnenkort de eerste indelingen te publiceren op onze site. Het is weer een grote puzzel om alles zo goed mogelijk gevuld te krijgen. En trainers en leiders komen we zeker weer te kort. 

  Dus mochten er mensen zijn die een team willen trainen of begeleiden meld je dan bij Toine de Kok, Mark van der Steen of Bart Hoeben.

  Hierbij nog wat mededelingen omtrent het einde van dit seizoen:

  • Tot en met 6 juni kan er nog getraind worden. Daarna gaan de velden in groot onderhoud en zal veld 2 vervangen worden door een kunstgrasveld.

  • De onderbouw traint nog woensdag 29 mei en woensdag 5 juni.

  • Het is de bedoeling dat er vanaf 11 juni niet meer op de velden gevoetbald wordt. Veld 3 is net opgeknapt en ook veld 1 en 4 krijgen weer een onderhoudsbeurt.

  • Op 8 juni is het grote Ruud van Nistelrooij Pupillen Toernooi bij Nooit Gedacht. Alle NG-teams onder 12 en jonger nemen hieraan deel.

  • Zondag 9 juni wordt de bekerfinale voor standaardteams gespeeld bij Nooit Gedacht tussen SV Top en Groene Ster. Een mooi affiche.

  • Zaterdag 15 juni staat de penaltylokaal weer op de agenda. Dit jaar in een nieuw jasje waarbij alle jeugdspelers deze dag zich kunnen kwalificeren voor de grote finale. Aansluitend is er de prijsuitreiking, bekendmaking van de spelers van het jaar bij de jeugd en een officieuze afsluiting van het seizoen.

  • Woensdag 19 juni dienen leiders en trainers hun spullen van het team van het afgelopen jaar in te leveren. Dus ballen, shirtjes, hesjes, waterzak, bidons en overige materialen. Dit geldt voor zowel de senioren als jeugdteams. Leiders die helaas stoppen als kaderlid dienen hun coachjas ook in te leveren zodat wij hier volgend jaar weer iemand blij mee kunnen maken.

   
  Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan kunt u meer informatie bij onderstaande personen opvragen.


  Namens de (jeugd) technische commissie nog een fijn einde van het seizoen.

  Mark van der Steen, Toine de Kok en Bart Hoeben