• EindeJaarsKamp 2021

  6 okt 2020
 • Beste jeugdleden, ouders/verzorgers en seniorenleden,

   

  Het seizoen is nog maar net begonnen, maar we willen het nu toch al even hebben over de afsluiting van het komende seizoen.

  Zoals jullie misschien al weten, houden we in het weekend van 11 tm 13 juni weer ons EindeJaarsKamp voor de gehele jeugd van Nooit Gedacht. Natuurlijk is er nog een klein voorbehoud want ivm corona moet dit dan wel mogelijk zijn.

  Hopelijk nemen alle jeugdleden en jeugdleid(st)ers deel aan de mooiste activiteit van Nooit Gedacht. Een activiteit die één keer in de drie jaar wordt georganiseerd en die je zeker niet mag missen.

  Drie commissies bestaande uit elk 3 of 4 personen zijn achter de schermen druk bezig om het achtste EindeJaarsKamp weer tot een groot succes uit te laten groeien. Regelmatig komen ze bij elkaar om te bespreken hoe het kamp deze keer nog leuker en spannender georganiseerd kan worden.

  Het is de bedoeling dat de pupillen tot en met de JO11 's-nachts naar huis gaan om hun nodige rust te krijgen. De rest blijft in tenten slapen op het sportpark onder toeziend oog van een jeugdleid(st)er.

  Wat we allemaal gaan doen tijdens dit weekend blijft nog een verrassing. In ieder geval een playbackshow op zaterdagavond.

   

  Hier zijn alvast een aantal belangrijke data die jullie in je agenda kunnen noteren:

  dec-20 inschrijfformulier naar jeugdleden  
  30-jan-21 inschrijfdag (9.00 – 15.00 uur)
  wo 19 mei 2021 ouderavond (20.00 uur)
  Ma 24 mei 2021 uitlegavond aan leiders (20.15 uur)
  9 & 10 juni 2021 opbouwen van het tentenkamp (18.00 uur)
  11 tm 13 juni 2021  het evenement zelf  
  23-jun-21 ophalen gevonden voorwerpen (19.00 uur)
  23-jun-21 evalueren activiteit (voor kaderleden) (20.30 uur)

  We gaan er weer een super gaaf weekend van maken. Dat weten we zeker.

  Hierbij hebben we natuurlijk weer veel hulp van jeugdkaderleden, ouders/verzorgers en de seniorenleden nodig. Want zonder de vele helpende handen kunnen we geen EindeJaarsKamp organiseren.

  Hopelijk kunnen alle jeugdkaderleden dit hele weekend vrij houden om de groepen of spellen te begeleiden EN NATUURLIJK kunnen genieten van dit schitterend weekend.

  Op het inschrijfformulier die jullie in november ontvangen kunnen de ouders/verzorgers en jeugdkaderleden aangeven of dat zij ons willen helpen. Het inschrijfformulier dient op 30 januari, inclusief inschrijfgeld, ingeleverd te worden tijdens de inschrijfdag in de kantine.

   

  De EindeJaarsKamp-commissie