• Fortuna ’54 Vrouwen 1 – Nooit Gedacht Vrouwen 1

  8 jun 2022
 • Het wedstrijdverslag van de laatste wedstrijd van het seizoen welke gespeeld werd in Sittard tegen de vrouwen van Fortuna ’54. Een wedstrijd waarbij niets meer op het spel stond en waarbij Nooit Gedacht maar net genoeg speelsters had om een elftal op de mat te brengen.


  De wedstrijd begint en het is Fortuna ’54 dat sterker aan de wedstrijd begint dan de Geffense vrouwen. En de eerste kansen zijn dan ook voor de thuisclub. Het spel gaat wat op en neer maar in de 23e minuut weet Fortuna ’54 de 1 – 0 te scoren. Direct daarna is het wederom Fortuna ’54 dat voor gevaar zorgt voor de goal van Nooit Gedacht.
  In de laatste 10 minuten van de eerste helft is het Nooit Gedacht dat wat kansen krijgt: een afstandsschot van Angela dat maar net over gaat, een kans voor Margaritha en op slag van rust een mooie aanval van onze vrouwen wat een corner oplevert maar helaas geen doelpunt.
  Met een 1 – 0 ruststand wordt er gerust in het steeds zonniger wordende Sittard.

  De 2e helft laat eenzelfde beeld zien waarbij de thuisclub het betere van het spel heeft en elkaar makkelijker weet te vinden. In de 51e minuut beland een schot van Fortuna, via de onderkant lat, weer in het veld en daar komt Nooit Gedacht goed weg. Fortuna blijft aanzetten en het is aan Eef te danken dat de score nog maar steeds 1 – 0 is. In de 84e minuut maakt Fortuna de 2 – 0 en dit is een terechte stand op dat moment.

  In de 88e minuut een publiekswissel: Angela verlaat, onder toeziend oog van vader Ad, broer Mark en vriend Bart onder luid applaus én begeleid door rood – witte fakkels het veld. Voor haar in de plaats komt Isa.

  Voor Angela komt hiermee een einde aan een fantastische carrière in het 1e elftal van Nooit Gedacht vrouwen. Dank je wel Angela voor alle mooie momenten die je gegeven hebt als speelster van Nooit Gedacht. We zullen je zeer zeker gaan missen!

  De eindstand blijft op 2 – 0 staan een verdiende overwinning voor de vrouwen uit Sittard.

  Na een geweldige eindspurt eindigen onze vrouwen op een 5e plaats op de ranglijst. Een fantastische prestatie voor staf en speelsters.

  Ook willen wij via deze weg Jos Verstegen en Edwin Hendriks bedanken voor hun inzet, strijdlust en het blijven geloven in de speelsters gedurende de 2e helft van dit seizoen.