• Foto's Penaltybokaal en kampioenenbal

  20 jun 2024
 • Afgelopen zaterdag was de afsluitende activiteit van het seizoen. De jaarlijks terugkerende strijd om de penaltybokaal gevolgd door het kampioenenbal. En met de bekendmaking van de Rookie en vrijwilliger van het jaar. Rookie is geworden Michael van de Heuvel en Toine de Kok is vrijwilliger van het jaar geworden (zie hiervoor de andere berichten op de website). 

  Keeper Robin Roefs (N.E.C.) heeft veel ballen uit het doel gehouden, maar toch lukte het sommigen om te scoren! De penaltybokaal is gewonnen door Wes van de Wouw bij de junioren. De sponsorbokaal werd gewonnen door Noah Dortmans die namens Tonny Jansen de penalty's nam.  Pepijn Ketelaars won de bokaal bij de pupillen. ZoĆ« Steenbruggen bij de meiden. Marinus van der Heijden bij het kader. Wes van de Wouw mocht als algeheel winnaar de wisselbeker mee naar huis nemen! Allemaal proficiat!

  Tijdens de huldiging werden alle spelers/ speelsters van het jaar gehuldigd, kregen de kampioenteams een medaille, mochten alle mascottes van het afgelopen jaar een mooie fotoherinnering komen halen. Ook werden de topscoorders in het zonnetje gezet. 

  Het was een gezellige middag met alleen maar winnaars!

  Zie hieronder de fotoverslagen.