• Geslaagd weekend Nooit Gedacht

  4 jul 2021
 • Zaterdag 3 juli stond de wedstrijd Nooit Gedacht -FC Den Bosch op de agenda. Een mooie, jaarlijks terugkerende activiteit met dit jaar een belangrijke rol voor onze kabouters in de line-up! FC Den Bosch won de wedstrijd met 2-5 en ging er dus met de winst van door.  En 4 juli stond in het teken van het snacktoernooi. 

  Afscheid Mark
  Voorafgaand aan de wedstrijd was er een moment waarin we afscheid namen van vrijwilliger: Mark van de Steen. Mark heeft aangegeven het wat rustiger aan te willen doen. Vijf jaar geleden benaderden wij hem om de jeugdopleiding verder te optimaliseren. Mark startte enthousiast samen met Rob en de jeugd technische commissie. Zijn fanatisme en gedrevenheid werkte aanstekelijk. Het was niet altijd een makkelijke klus maar Mark had en nam altijd voor iedereen tijd om uit te leggen waarom hij bepaalde zaken zo deed. Het grootste compliment is misschien wel dat het rustiger is op zaterdagen langs de lijn. Een gedegen beleid met een goede voetbalvisie is hiervan de oorzaak.

  Namens bestuur en leden bedanken wij Mark voor zijn inzet en de vele uren die hij aan onze jeugdafdeling heeft besteed. 
  We zien hem zeker nog langs de lijn bij wedstrijden van Nooit Gedacht teams en we hopen in de toekomst nog een beroep op jou kennis en kunde te mogen doen.

  Nooit Gedacht - FC Den Bosch
  Er heerste een gezellig sfeer onder de ruim 400 bezoekers. Na 2 minuten kwam FC Den Bosch op 0-1. Een snelle openingstreffer leek de opmaat voor een doelpunten festijn. Zeker toen na 7 minuten de 0-2 op het bord stond. Maar Nooit Gedacht stond op en speelde best goed onder de druk van de BVO uit. Dit resulteerde via een lange bal van Frank op Bob die keurig aflegde op Jari in de 1-2! Dit was ook de ruststand.

  In de tweede helft 11 nieuwe namen bij FC Den Bosch. Ook bij NG komen er in de tweede helft wissels in het veld. Na 55 minuten kwam Den Bosch op 3-1 via een makkelijk gegeven penalty. Maar Nooit Gedacht gaat door en via Michael belandde de bal bij Tim die uiterst cool met een mooi lobje afrondde. Hard werkend werd lange tijd verdere tegen doelpunten voorkomen. Helaas vielen in de laatste vijf minuten nog twee tegen goals. Maar met een 2-5 eindstand ging Nooit Gedacht trots en voldaan van het veld om lekker na te genieten samen met de supporters onder het genot van een pilsje of een bacootje…..!

  Snacktoernooi
  Een dag later tijd voor een volgend toernooi: Het snacktoernooi. Deze zomerse variant van het bekende snerttoernooi werd voor de eerste keer georganiseerd! En was zeker geslaagd te noemen. Warm weer en soms de nasleep van de zaterdagavond leverde veel zweetdruppels op! Ook konden voor vele de eerste serieuze stappen in maanden op het voetbalveld gezet worden. Met teams als kroket, kaassoufle en loempia speelden ruim 80 voetballers en voetbalsters. Zij gingen een vriendschappelijke strijd aan met elkaar. Onder het genot van de gratis Hannekes snacks en Suzannes Broodjes Hamburger werd er echt VET goed gevoetbald. Uiteindelijk wonnen de kipnuggets. Hierna werden op Wouters beats nog wat nagedronken. Een erg gezellig toernooi dat smaakt naar meer!


  Vrijwilligersinzet
  En tot slot een dankjewel voor alle vrijwilligers die een steentje hebben bijgedragen bij een of meerdere activiteiten. Zonder jullie hulp was het niet mogelijk geweest om er een zo'n geslaagd weekend van te maken. BEDANKT!

  Bekijk hieronder het fotoverslag van zaterdag.