• Update: geen (kerst) zaalvoetbal / snerttoernooi

  17 dec 2021
 • Het is half december en dus tijd voor de winterstop, zo noemen we deze periode normaal gesproken. Vanuit de KNVB het jaarlijkse teken van rust voor de verenigingen. Het lijkt er een beetje op dat dat we dit jaar, wederom vanwege corona, weer vroeger aan de winterstop zijn begonnen. En helaas zijn we er nog niet mee klaar.

  We hadden een paar leuke activiteiten op de planning staan. Die kunnen niet doorgaan. En dat vinden we jammer maar ook wij willen graag dat we zo snel mogelijk ons ‘normale’ voetballeven weer op kunnen pakken en dat betekent voor nu dat we even moeten doorbijten.

  Dat betekent dat:

  • de onderlinge zaalvoetbalwedstrijden voor de jeugd op woensdagmiddagen stilliggen sinds afgelopen woensdag. Zodra het weer kan pakken we deze wedstrijdjes weer op.  Wanneer dit is, kunnen we nu nog niet aangeven.
  • ook het traditionele Kerstzaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie kan jammergenoeg niet doorgaan.
  • en inmiddels is ook duidelijk dat het jaarlijkse snerttoernooi en de nieuwjaarsinstuif niet door kunnen gaan.

  We hadden het ook graag anders gezien maar het allerbelangrijkste is nu dat het aantal besmettingen snel daalt. Hopelijk kunnen we dan weer snel gaan sporten en genieten van alle activiteiten van ons mooie clubje.

  Tot slot wensen we iedereen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2022.