• Geslaagde reünie A1 uit 1982

  11 mrt 2024
 • Op zondag, 10 maart hebben Rob van der Doelen, Henrie van Bergen en René van Erp een reünie georganiseerd van het A- elftal van het jaar 1982. Het elftal werd in dat jaar kampioen. Helaas was onze vlagger, good old Henk van Griensven hier zondagmiddag niet meer bij. De dag voorafgaand hadden we Nelly een bosje bloemen gebracht, om onze steun te betuigen, zodat ze ook wist dat we Henk zeker niet vergeten waren. 

  Behalve John Vos, was iedereen aanwezig. De aanwezigen zorgden, onder het genot van een biertje en een hapje, voor een bijzonder gezellige middag in de bestuurskamer boven. Ook onze voormalige trainer, Willie van Sleeuwen was aanwezig. Gedurende de middag werden de vele leuke herinneringen besproken.

  Tevens werd er een quiz gehouden over het jaar 1982, voetbal en algemene kennis en uiteraard kwamen de voorvallen van de A1 in dat jaar ter sprake en werd niemand ontzien:

  • Wie miste een penalty?
  • Wat voor auto had Willie?
  • Bij wie werd mosterd in zijn onderbroek aangetroffen?
  • Waarom kon Willie tijdens een wedstrijd niet coachen? Terwijl we hem altijd hoorden?

  Voorafgaand aan de quiz hebben we Henk herdacht onder begeleiding van zijn favoriete nummer;” Buona Sera”

  Het werd vervolgens een bijzonder gezellige middag waarbij er een groepsfoto gemaakt werd, die dezelfde opstelling kende als een foto uit 1982. Mirjam Krijnen, bedankt voor het maken van de foto’s!

  Graag willen we Nooit Gedacht bedanken voor het beschikbaar stellen van de faciliteiten en de ruimte, Mirjam Krijnen voor de foto's en Ninke van Erp die als gastvrouw zorgde voor de hapjes en drankjes. 

  Aanwezigen bedankt!

  René van Erp