• GEZOCHT: ideeën en suggesties!

  6 nov 2018
 • Als input voor de algemene ledenvergadering (11 december 2018) wil het bestuur ook graag van jullie als leden, ouders en supporters, horen wat de speerpunten voor de komende jaren moeten zijn. Kortom: welke onderwerpen kunnen we het komende jaar/jaren verbeteren.

  Wanneer?
  Op  zaterdag 10 november en zondag 11 november is een vertegenwoordiging van het bestuur aanwezig op het sportpark. We horen dan graag wat jullie nou echt belangrijk vinden.

  Hoe willen we dit doen?
  Je kunt hiervoor in de kantine een korte enquête invullen. Natuurlijk mag iedereen zijn ideeën en opmerkingen hier ook mondeling toe lichten. Ook zullen we langs de lijn zoveel mogelijk mensen vragen wat zij van Nooit Gedacht vinden. We gaan dit weekend niet in discussie maar luisteren naar alle opmerkingen en suggesties.

  Vervolg
  Het is vervolgens aan het bestuur om te bekijken met welke suggesties we aan de slag kunnen en welke niet. Uiteraard koppelen we terug waarom iets wel of niet kan.

  Ben je tijdens dit weekend niet op het sportpark maar wil je toch je ei kwijt. Download de enquête dan van onze site en stuur deze terug naar info@nooitgedachtgeffen.nl

  We hopen op een grote respons waaruit de betrokkenheid blijkt van iedereen die Nooit Gedacht een warm hart toe draagt. De eerste stap naar een mooie sportieve toekomst is gezet. Tot zaterdag 10 of zondag 11 november.

  Het bestuur van Nooit Gedacht