• Update Grote Clubactie, al veel loten verkocht?

  7 okt 2020
 • Update!

  De Grote Clubactie is alweer 2,5 week bezig. Ben je al fanatiek bezig met de lotenverkoop? Lotenverkopers die straks 20 of meer loten verkopen, krijgen na de actie een oorkonde. Deze oorkonde geeft toegang tot maar liefst 16 aanbiedingen zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis! Kijk hiervoor op de website. Nooit Gedacht stelt ook prijzen beschikbaar voor de 5 beste lotenverkopers en het bestverkopende team van onze vereniging!

  Heb je je boekje vol? Goed bezig! Je kunt volle boekjes inleveren in het secretariaat in de kantine of bij Bart Hoeben. De boekjes moeten uiterlijk 24 november ingeleverd zijn. 

  Ook lotenverkoop voor seniorenteams!
  Vanaf aanstaande week gaan de seniorenteams ook loten verkopen. Voor het best verkopende seniorenteam hebben we ook een leuke prijs zodra de kantine weer open is.

  Elk team krijgt 1 unieke QR-code waarmee ze makkelijk online loten kunnen verkopen. QR-codes worden aan de leiders verstrekt en kunnen door het gehele team gebruikt worden.

  Vorig jaar leverde deze actie €2277,20 op. Daar gaan we natuurlijk weer voor! Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze vereniging. De opbrengst gebruiken we voor het eindejaarskamp volgend jaar ! 

  Het verkoopboekje coronaproof

  Via het verkoopboekje kun je nu ook online loten verkopen. Dat gaat eenvoudig. Op ieder boekje staat een online verkooplink en een persoonlijke QR code. Verkopers kunnen de code of link delen en kopers kunnen de code op afstand scannen. De online verkochte loten zijn gekoppeld aan naam en teamnaam en zo kunnen we bijhouden hoeveel loten ieder lid verkoopt. Het verzoek is om zoveel mogelijk via de QR code loten te verkopen. Bekijk hier het filmpje voor meer uitleg.

  Langs de deuren gaan, kan ook! Bel dan aan en leg je boekje klaar en neem de 1,5 meter afstand. Laat de koper zoveel mogelijk online met de telefoon een lot kopen of anders zijn eigen pen gebruiken. Als de verkoop niet online kan wordt er gewerkt met een eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina  ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.

  Win mooie prijzen
  Natuurlijk is het een loterij waarbij ook de kopers van de loten mooie prijzen kunnen winnen. Liefst 32.000 prijzen zijn er te winnen. Zie hiervoor www.clubactie.nl. De trekkingsuitslag wordt 10 december bekend gemaakt en wordt in diverse media gecommuniceerd. Ook zullen wij t.z.t. een link plaatsen op onze site.

  Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze stellen aan Bart Hoeben of Mirjam Krijnen.