• Grote Clubactie van start

  17 sep 2021
 • Start Grote Club actie

  Vanaf 18 september start de jaarlijkse Grote Clubactie. Net als vorig jaar kan dit online. Een lot kost €3,00 en van ieder verkocht lot 80% (dus €2,40 per lot) naar de club! Met de opbrengst gaan we weer een prachtig Eindejaarskamp organiseren. Degene die een lot koopt, scant een QR code die direct gelinkt is aan de verkoper en aan onze club. Maak hier vooral gebruik van. Dit scheelt ons heel veel invoerwerk. Alle spelers ontvangen een boekje met eigen code. Je kunt loten verkopen tot en met 13 november. Dan moet je de boekjes weer ingeleverd hebben.

  Diverse winacties!
  De Grote clubactie zorgt niet alleen voor een mooie opbrengst voor Nooit Gedacht. Er zijn ook diverse winacties voor de verkopers. Kijk hier wat je zoal kunt winnen. Nooit Gedacht stelt ook prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers en het bestverkopende team van onze vereniging! Dus pak deze kans en verkoop zoveel mogelijk loten!

  Win mooie prijzen
  Natuurlijk is het een loterij waarbij ook de kopers van de loten mooie prijzen kunnen winnen. De trekkingsuitslag wordt 9 december bekend gemaakt en wordt in diverse media gecommuniceerd. Ook zullen wij t.z.t. een link plaatsen op onze site.

  Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze stellen aan Bart Hoeben of Mirjam Krijnen.