• Hanex schenkt nieuwe shirts JO17-1

  16 okt 2020
 • Zaterdag 10 oktober werden de shirts van Hanex Hospitality Group aan de JO17-1 officieel uitgereikt. Nooit Gedacht is bijzonder trots dat Hanex Hospitality Group als Goudsponsor de komende jaren Nooit Gedacht wil ondersteunen met één van de onderliggende merken: Kwartiertje.

  Over Kwartiertje
  Kwartiertje wordt in 2021 geopend bij Argos Hanex Nuland (i.p.v. The Tosti Club). Kwartiertje is een vernieuwd horeca concept van Hanex Hospitality Group waar je o.a. terecht kunt voor vers belegde broodjes, panini’s en echt goede koffie.

  “Even écht lekker!” Dat is de slogan van Kwartiertje. Bij Kwartiertje kom je namelijk thuis. Het is een sfeervolle en ruime plek waar je een lekker momentje voor jezelf kan hebben. Of je nu even blijft plakken of even snel een bakkie komt doen, bij Kwartiertje zorgen ze ervoor dat er niets ontbreekt aan de service die jij van hen verwacht.

  Bij Kwartiertje wordt er vooral gebruik gemaakt van echte, eerlijke producten die samenkomen in heerlijke gerechten. Alle broodjes worden dan ook vers bereid nadat je hebt besteld. Daarnaast zullen er ook verse salades, smoothies en yoghurtjes verkrijgbaar zijn. Door de samenwerking met het lokale Brabantse Noord Coffee schenken ze ook nog eens allerlei soorten koffie van topkwaliteit. Kom even écht lekker langs of neem alvast een kijkje op de website!

  Hanex Hospitality Group, hartelijk bedankt voor jullie steun.