• Heren 1 wint de tweede bekerwedstrijd

  12 sep 2021
 • Ook de heren van Nooit Gedacht mochten vandaag aantreden voor hun 2e bekerwedstrijd en wel in Lith tegen het plaatselijke NLC. De wedstrijd begint rustig waarbij het spel op en neer gaat. De eerste kans die de verslaggever ziet is voor Nooit Gedacht: Frank geeft een voorzet op Bob en deze kopt de bal net naast. Dit was een goede aanval van onze mannen. Vervolgens is het NLC die van zich laat spreken en middels twee kansen Luuk probeert te verschalken. Echter Luuk laat zich niet gek maken en redt goed. Dan is het opnieuw Nooit Gedacht dat een kansje krijgt en er een corner uitsleept. De corner levert helaas niets op.

  Een verre ingooi van Perry levert Nooit Gedacht een corner op en vervolgens is het Jari die voor langs schiet. In de 32e minuut is daar de 0 – 1: Perry geeft een pass op Jari en die scoort heel erg beheerst. Nooit Gedacht blijft rustig en probeert aan te vallen maar nog niet alle ballen komen bij de juiste spelers aan. Toch is het opslag van rust Nooit Gedacht die de voorsprong vergroot: Jari speelt de bal op Lars die vrij door kan lopen richting de keeper. Ook hij rondt rustig af: 0 – 2.

  Na de thee verschijnen dezelfde 11 spelers weer op het veld en is het Nooit Gedacht die de eerste kans in de 2e helft krijgt. Vervolgens gaat een schot van Frank voorlangs. In de 50e minuut wordt een overtreding op Tim bestraft met een gele kaart. Gelukkig valt het mee en kan Tim verder. Nooit Gedacht krijgt een vrije trap maar dit levert geen direct gevaar op voor de goal van NLC.  Dan is er een hele mooie aanval van Nooit Gedacht: Lars speelt Bob in, die op zijn beurt Jari weet te vinden.  Zijn schot levert een corner op.

  Nooit Gedacht scoort dan de derde goal van de middag: Jari speelt Bob in en deze maakt zijn kans netjes af: 0 – 3. In de 55e minuut moet een speler van NLC helaas geblesseerd het veld verlaten. Nooit Gedacht blijft het proberen middels schoten van Tijn en Frank maar een vierde doelpunt blijft uit. 

  in de 58e minuut verlaat Michael het veld en komt Daan voor hem in de plaats. Direct na deze wissel opnieuw een mooie aanval van de Geffenaren: Daan geeft een pass op Jari die de bal doorspeelt op Bob. Deze aanval verdiende een doelpunt maar helaas. Hierna een mogelijkheid voor NLC via een vrije trap. Echter Luuk pikt de bal, vrij gemakkelijk, uit de lucht.

  In de 62e minuut wisselt trainer Van der Linden opnieuw: Jari en Bob verlaten het veld en Levi en Bjorn maken hun opwachting. In de 75e minuut maakt de trainer gebruik van zijn derde wissel moment: Perry en Lars worden vervangen door Sam en Dirk. Dan is het de beurt aan Levi met mooie schijnbewegingen zet hij enkele spelers van NLC op het verkeerde been. Zijn schot wordt echter gered door de keeper van NLC. Ook een uithaal van Rick treft helaas geen doel maar wordt geblokt door een spelers van NLC.

  Hierna een uitbraak van NLC middels een goede aanval echter de bal wordt door een speler van NLC gemist en hierdoor bloedt de aanval dood. In de 83 minuut neemt Bjorn de keeper van NLC onder handen maar zijn schot gaat helaas naast. In de slotfase van de wedstrijd neem Sam nog een corner en de kop kans die hieruit volgt wordt door een spelers van NLC van de doellijn gehaald.

  De wedstrijd eindigt in een 0 – 3 overwinning voor Nooit Gedacht. De andere wedstrijd in deze poule tussen Nulandia – Maaskantse Boys is geëindigd in een 4 – 0 overwinning voor Nulandia.

  Op zondag 19 september as speelt Nooit Gedacht om 14.00 uur de laatst bekerwedstrijd van eerste ronde uit bij Maaskantse Boys.