• Herfstactiviteit

  2 okt 2018
 • UITNODIGING
  voor alle meisjes en jongens van Nooit Gedacht

  Elk jaar in de herfstvakantie organiseert de jeugdafdeling van Nooit Gedacht een herfstactiviteit. Was het vorig jaar de Skill Games, dit jaar wordt er voor de gehele jeugdafdeling "een voetbalclinic" georganiseerd op het voetbalveld. Deze voetbalclinic wordt gehouden op vrijdagavond 12 oktober op sportpark de Biescamp


  JO7 T/M JO11
  Aanvang: 18.15 uur
  Aanwezig: 18.00 uur
  Afsluiting: circa 20.00 uur

  JO12 t/m JO19 (A/B/C/D/MD/MC/MB)
  Aanvang: 20.15 uur
  Aanwezig: 20.00 uur
  Afsluiting: circa 22.00 uur

  Wat er allemaal te doen is op het sportpark blijft voorlopig een verrassing.

  Het is de bedoeling dat de jongens en meisjes van de E- en F-pupillen ´s-avonds rond de afsluitingstijd door de ouders worden opgehaald. Zij mogen de kantine en het sportpark derhalve niet eerder verlaten, voordat zij door de ouders, uit de kantine, zijn opgehaald.

  Denk aan je voetbalschoenen en je trainingspak. Deze avond staat onder leiding van Michael vd Heuvel en Danielle Bissels, geassisteerd door vele vrijwilligers waaronder onze oudste jeugd en Vrouwen 1. Op het eind van de avond zal nog een versnapering worden aangeboden en is er voor iedereen een mooi aandenken.

  Wij hopen jullie met velen te mogen begroeten dus tot ziens op 12 oktober!!!

  Je kunt je voor zaterdag 6 oktober opgeven bij je leidster of leider.
  Zie bijgevoegde brief voordeelnemers en leid(st)ers

  Houden jullie er rekening mee dat als je je niet opgeeft je achteraf echt niet mee kunt doen. Wij willen dus nadrukkelijk stellen dat als je je opgeeft, je ook werkelijk dient te komen i.v.m. de organisatie van deze avond.

  Met actieve sportgroeten,
  Danielle Bissels & Michael vd Heuvel