• Het Collectief

    Het bestuur van Nooit Gedacht, Vrienden van Nooit Gedacht en de Supportersclub slaan de handen ineen in het zogeheten ‘Collectief’. Doel van Het Collectief is om voor de senioren heren, dames en de jeugdafdeling ondersteuning te bieden. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld ondersteuning in opleiding en begeleiding, maar ook de Biescamploop en het Eindejaarskamp. Het Collectief wil zich
    naast deze zaken ook toespitsen op het stimuleren en waarderen van bepaalde prestaties, zoals kampioenschappen en teamprestaties binnen de club. Met het oprichten van Het Collectief hoopt Nooit Gedacht op een betere bestuurlijke samenwerking en een brede ondersteuning voor alle teams binnen de club. Ook wordt verwacht dat er in financieel opzicht meer mogelijk is.

    Het Collectief wordt geleid door Toine de Kok (bestuur), Bert Duys (StichtingVrienden van Nooit Gedacht) en Toon Bijveld (Supportersclub en Club van 50). Zij zijn aanspreekpunt voor alle leden en maken afspraken binnen Nooit Gedacht over zowel de ondersteuningsactiviteit als de afrekening daarvan. Initiatieven van leden zijn meer dan welkom.

    Mocht je een idee hebben, neem dan contact op met Toine de Kok, Bert Duys of Toon Bijveld. Zij kunnen direct vertellen of het initiatief past in de goedgekeurde begroting. Mochten er nieuwe initiatieven ontstaan, die nog niet bekend zijn, dan kan het zijn dat daarvoor in de volgende begroting ruimte wordt gemaakt.