• Hulp tijdens komende activiteiten

  22 mrt 2019
 • Aan                 Iedereen die Nooit Gedacht een warm hart toe draagt

  Ook dit seizoen sluiten we het seizoen weer af met diverse activiteiten. En als klap op de vuurpijl starten we het volgend seizoen met het vieren van het 90-jarig jubileum van Nooit Gedacht.

  Op vrijdag  3 mei houden we voor de 25e keer de Biescamploop. Een traditionele activiteiten waar we veel posten langs het parcours en begeleiding van de lopertjes nodig hebben.

  Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) wordt het sponsortoernooi gehouden. Hiervoor hebben we scheidsrechters en vrijwilligers voor hand- en spandiensten nodig.

  Zaterdag 8 juni komen de allerkleinste uit het gehele land hier voetballen tijdens het Ruud van Nistelrooij Pupillen Toernooi. Om deze schitterende activiteit goed te organiseren hebben we veel hulp nodig voor o.a. het begeleiden van de wedstrijden, de catering, het opbouwen en het afbreken van diverse zaken.

  De dag erna op zondag 9 juni is in het kader van het 90-jarig bestaan van Nooit Gedacht op sportpark De Biescamp de bekerfinale voor de standaard heren. Een wedstrijd waar we veel publiek verwachten. Tijdens deze wedstrijd hebben we vooral hulp nodig om eten en drinken te verkopen.

  Dit seizoen sluiten we zoals gewoonlijk af op zaterdag 15 juni met de penaltybokaal en het kampioenenbal. Voor het opbouwen en afbreken van de deze activiteit hebben we uw hulp hard nodig.

  Voor de vakantie willen we op zaterdag 22 juni ons sportpark tijdens de klusjesdag weer tiptop in orde maken. De werkzaamheden worden afgesloten met een gezellige borrel.

  Na de vakantie wordt in het weekend van 7 en 8 september ons 90-jarig jublieum gevierd. Er wordt een prachtig programma op zaterdag voor de senioren en zondag voor de jeugd van Nooit Gedacht in elkaar gezet. En op zaterdagmiddag wordt ons nieuwe kunstgrasveld geopend. Hulp kunnen we het hele weekend gebruiken en dit loopt uiteen van hapjes bakken op zaterdag tot begeleiden van de jeugd, boterhammen smeren, opbouwen en afbreken van spellen op zondag.

  Vele mooie activiteiten waar we de  hulp van leden, ouders, opa- en oma’s heel goed kunnen gebruiken.

  Via het bijgevoegde inschrijfformulier kunt u aangeven bij welke activiteiten u Nooit Gedacht wilt helpen. Samen gaan we er fantastische activiteiten van maken waar we nog lang met plezier naar terug kunnen kijken.

  De ingevulde lijst kun u via de leid(st)ers of gewoon rechtstreeks in het secretariaat afgeven.

  Alvast bedankt en geniet van het voetbal de komende maanden

   

  Namens Nooit Gedacht

  Ruud Vorstenbosch (06 - 46 78 20 7) en Tiny Heijmans (06 - 53 70 20 94)

 • Download inschrijfformulier