• In memoriam Henk van Griensven

  28 aug 2023
 • Met verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze zeer gewaardeerde vrijwilliger Henk van Griensven, hij werd 80 jaar.

  Voetbalvereniging Nooit Gedacht liep als een rode draad door het leven van Henk. Uiteraard begonnen als jeugdlid en na het doorlopen van alle standaard jeugdelftallen, was hij jarenlang actief als betrouwbare keeper van ons eerste elftal.

  Toen hij het besluit nam om te stoppen in de selectie, is hij gaan keepen in ons derde elftal en maakte hij,  na een aantal jaren, door het ontstaan van keepersprobleem, nog een keer zijn zeer verdienstelijke comeback in het eerste elftal. Niet voor niets is hij opgenomen als doelman in het Elftal van de Eeuw.

  Daarna speelde hij bij de veteranen, stopte na een paar seizoenen als keeper, om vervolgens in de spits te gaan voetballen. Dat ging hem heel goed af, want hij wist regelmatig een doelpunt te scoren.

  Nadat hij stopte met actief voetballen, bleef hij betrokken bij onze vereniging als vrijwilliger, in de rol van jeugdleider maar de meeste leden kennen Henk ook vooral als de dienstdraaier/gastheer. Hij was van ’s-morgens vroeg tot laat in de middag aanwezig, op de zondagen dat ons eerste elftal haar thuiswedstrijden speelde.

  Toen Nooit Gedacht kenbaar maakte te gaan starten met het zogenaamde Walking Football, was Henk één van de eersten die zich hiervoor aanmeldde. Hij heeft hier menig vrijdagmiddag en op diverse toernooien in de regio met heel veel plezier aan deelgenomen.

  Verder was hij bijna altijd aanwezig en betrokken bij alle overige activiteiten die binnen onze vereniging werden georganiseerd.

  Henk, namens VV Nooit Gedacht bedankt voor je jarenlange tomeloze inzet voor onze vereniging, we zullen je missen en nog lang in onze herinnering bewaren.

  We wensen zijn vrouw Nellie, Willian en Manon, Harold en Leni, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

  Bestuur
  VV Nooit Gedacht

   

  De crematie van Henk vindt plaats op zaterdag 2 September a.s. om 12.00 u. in het crematorium DELA Sparrenburg, Oude Baan-Oost 170, Rosmalen. 
  De rouwauto zal hieraan voorafgaand, tussen 10.45 en 11.00 u. even kort stoppen op de parkeerplaats, ten afscheid van zijn club Nooit Gedacht.