• In memoriam: Tonnie Oppers

  16 mrt 2022
 • Afgelopen dinsdag bereikte ons het trieste bericht dat Tonnie Oppers is overleden. Binnen Nooit Gedacht was Tonnie een graag gezien persoon. Hij was een man met een groot Nooit Gedacht hart.

  In 1973 werd Tonnie lid van onze vereniging. Snel hierna werd Tonnie lid van het jeugdbestuur en later van het hoofdbestuur. Tonnie’s grote passie was het organiseren van activiteiten waarvan de Biescamploop en het Rikken de bekendste zijn.

  Tonnie kon je overal voor vragen. Als leider bij de jeugd, scheidrechter, bestuurslid of voor welke activiteit ook. Het clubblad van Nooit Gedacht werd meer dan 10 jaar lang onder zijn hoeden uitgebracht en Tonnie was één van de oprichters van de Biescamploop en het Rikken. Activiteiten die hij tot voor kort heeft georganiseerd.

  In 2006 werd Tonnie benoemd tot erelid van Nooit Gedacht. Deze titel ontving Tonnie vanwege zijn jarenlange inzet als vrijwilliger binnen Nooit Gedacht. Op vrijdag 5 november 2021 werd Tonnie gedecoreerd als lid in de orde van Oranje Nassau vanwege o.a. bijna 50 jaar vrijwilligerswerk bij Nooit Gedacht.

  Tonnie was een fanatieke en vaste supporter van ons eerste elftal. We zullen zijn enthousiasme en betrokkenheid bij onze club zeker missen en wensen zijn Marietje en (klein)kinderen en vrienden heel veel sterkte toe.

   

   

 • Rouwkaart Tonnie Oppers