• Info over (en hulp gezocht voor) Herfstactiviteit

  30 sep 2022
 • Op vrijdag 21 oktober staat de jaarlijkse herfstactiviteit van Nooit Gedacht op de agenda.

  Ook dit jaar willen we een spectaculaire vossenjacht organiseren voor alle jeugd van O6 t/m O13. Deze avond kan alleen succesvol worden als we mogen rekenen op vele, creatieve vossen en begeleiders voor de groepen in het dorp.

  Graag horen wij vóór vrijdag 7 oktober welke ouders deel willen nemen als vos. Uiteraard is dit met 2 personen nog gezelliger!

  Begeleiding!
  Voor alle leiders; vóór 7 oktober horen we graag de namen van de kinderen uit jouw team die mee zullen doen met deze vossenjacht. We hopen zo veel mogelijk kinderen te mogen verwachten. Bij deze activiteit gaan we er van uit dat de leiders aanwezig zijn als groepsbegeleider. Lukt dit niet, zorg je dan dat je taak opgepakt wordt door een ouder?

  Niet onbelangrijk; zonder voldoende begeleiding = geen deelname van het team! Uiteraard wordt goed voor onze vossen en begeleiders gezorgd en ben je na de vossenjacht welkom voor een drankje in de kantine!

  Deelname als vos graag per Whats app doorgeven aan Esther Snoeks: 06-47914811.
  Vermeld aub goed je naam in dit bericht.

  Leiders: het aantal kinderen + namen ook doorgeven aan Esther Snoeks. Vermeld er ook even bij of je zelf als groepsleider meeloopt of wie je vervangt. Uiteraard is dit ook gezelliger om met 2 personen te doen.

  Geef je op, dan gaan we er samen een gezellige activiteit van maken!