• Inschrijven EindeJaarsKamp op 5 februari

  22 jan 2022
 • Beste leden,

   

  Zoals jullie misschien al weten, houden we in het Hemelvaartweekend van 26 tm 28 mei weer ons EindeJaarsKamp op sportpark de Biescamp voor de gehele jeugd (inclusief de eerste jaars senioren) van Nooit Gedacht. We hopen dat alle jeugdleden en jeugdleid(st)ers aan deze schitterende happening deel zullen nemen.

  Om tijdig al onze activiteiten verder uit te kunnen werken is het nodig om te weten wie er deelnemen aan deze fantastische activiteit.

  Op 5 februari a.s. kunnen jullie je inschrijven door het antwoordformulier, inclusief eigen bijdrage, in de kantine bij de eindejaarscommissie in te leveren. De commissie is hiervoor tussen 9 en 15 uur aanwezig. Hierna kan er in principe niet meer worden ingeschreven.

  Zijn er vragen dan kan er altijd contact worden opgenomen met Marielle vd Heuvel (06 - 29 88 22 38) of Tiny Heijmans (06 - 53 70 20 94)

  Verder hebben we tijdens het weekend ouders nodig voor het smeren van boterhammen, bereiden van snacks en hebben we op vrijdagmorgen ouders nodig, die zich voor het dorpsspel in Geffen beschikbaar stellen.

  Ook hebben we sterke krachten nodig voor het opbouwen van het tentenkamp op dinsdag (18.00 uur), het opbouwen van spellen e.d. op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagmorgen en het afbreken van het tentenkamp en het schoonmaken van de kleedkamers op zaterdag (17.00 uur).

   

  De Eindejaarscommissie

   

  Inschrijfformulier