• J. van den Hurk shirtsponsor JO8-1

  4 okt 2021
 • Zaterdag 25 september werden de shirts van J. van den Hurk Grondwerk & Bestrating  aan de JO8-1 officieel uitgereikt. Nooit Gedacht is bijzonder trots dat J. van den Hurk Grondwerk & Bestrating als Bronssponsor de komende jaren Nooit Gedacht wil ondersteunen.

  Heeft u een nieuwe bestrating nodig? Wilt u uw tuin laten aanleggen? Of bent u op zoek naar specialisten op het gebied van grondwerk of rioolwerk? Dan bent u bij de vakmensen van J. van den Hurk uit Oss aan het juiste adres. J. van den Hurk  gespecialiseerd in bestrating, tuinaanleg, grondwerk en rioolwerk. Ze hebben niet alleen jarenlange ervaring, ook begrijpen ze dat de ene opdracht de andere niet is.

  Gaat het om sierbestrating in een schitterende ontworpen tuin? Dan spreekt J. van den Hurk  al hun vakmanschap aan om een uniek staaltje vakwerk af te leveren. Gaat het om een enorme parkeerplaats bij een groot vastgoedproject? Dan maken ze meters: snel en goed! En zo gaat dat ook met al onze andere werkzaamheden: vakwerk op maat.

  Het gehele assortiment is te zien in hun showtuin in Oss. Wilt u meer weten? Neem even contact op, dan vertellen zij wat ze voor u kunnen betekenen.

  Bij J. van den Hurk Grondwerk & Bestrating  kunt u ook terecht voor het huren van containers.

  J. van den Hurk Grondwerk & Bestrating  , hartelijk bedankt voor jullie steun.