• Jeugd technische commissie zoekt versterking

  10 jan 2022
 • De Jeugd Technische Commissie (JTC) is op zoek naar een aantal personen die de jeugdafdeling van nooit gedacht mee gaan aansturen. Door andere functies van een aantal leden van de JTC zijn we op zoek naar bij voorkeur 4 personen.

  Wat doet de JTC?
  De JTC is verantwoordelijk voor het functioneren van de jeugdafdeling in een seizoen. En is een onderdeel van het voetbaltechnische gedeelte van onze club. Een belangrijke commissie binnen onze vereniging.

  De jeugd technische commissie is onderverdeeld in een bovenbouw (vanaf de onder 13 leeftijd en ouder) en onderbouw. Veel belangrijke beslissingen en dergelijke worden echter door de gehele JTC samen genomen. De JTC komt ongeveer 4 keer per jaar samen om de voortgang van de jeugdafdeling te bespreken. Daarnaast zijn er rond de evaluatie van trainers en het maken van de teamindelingen enkele losse bijeenkomsten in kleiner gezelschap.

  De werkzaamheden van de JTC bestaan voornamelijk uit:

  - het indelen van teams (en dit gedurende het seizoen bewaken),

  - het zoeken van trainers en leiders voor de diverse teams,

  - het aansturen van deze trainers en leiders,

  - communicatie richting ouders (deels via leiders) over relevante zaken binnen onze vereniging,

  - het bewaken van het jeugd voetbaltechnisch beleidsplan,

  - het bekijken en beoordelen van voetballers op hun vaardigheden,

  - oplossingen bedenken en uitvoeren bij problemen en of calamiteiten binnen de jeugdafdeling.

  Wat zoeken wij? 
  Nieuwe leden voor de JTC zijn vooral enthousiast! Communicatief vaardig en affiniteit met voetbal zijn hierbij handig. Het is dus geen verplichting dat je trainer of leider bent of bent geweest. Het is goed mogelijk om je rol binnen de JTC te combineren met een rol als trainer of leider van een team.

  Interesse?
  Mocht je interesse hebben om een bijdrage te leveren aan het voetbalplezier van ruim 300 kinderen dan horen wij dat graag van je. Hiervoor kun je contact opnemen met Toine de Kok, Bart Hoeben of Robbert Wagemans. Twijfel je of dit iets voor jou is of heb je nog wat vragen? Neem dan ook even contact op Toine, Bart of Robbert. Dit kan via mail of telefonisch 06-51095114 (Bart Hoeben).