• JO11-2 winnaar activiteit EJK 2022!

  14 jun 2021
 • Wat eigenlijk een fantastisch eindejaarskamp-weekend had moeten zijn, is op de valreep toch nog een fantastische dag geworden! We zagen fanatieke teams, hele fanatieke teams, halve teams, en sommige teams zagen we zelfs helemaal niet. Geen probleem, want alles was goed met het doel "gewoon, gezellig en ff iets anders.

  Alle punten zijn inmiddels geteld en gedeeld door het aantal deelnemers in het kwadraat en de leeftijdsnorm erop... kortom het was een hele berekening (waar ook enthousiasme, inzet, en teamspirit zeker mee telde). 

  Er waren kinderen die wel 933x hadden geprobeerd om die bal op die lat te krijgen, en waar het de 934x pas was gelukt, maar er waren er ook waar het zonder moeite gewoon 3x achter elkaar lukte.  Er waren teams waardoor de eerste stuk van het buikschuifbaan-zeil zeker 2 mm is gesleten door het aantal pogingen (en de leider intussen maar bij de slager een boodschap ging doen), maar er waren ook teams waarvoor de buikschuifbaan gewoon 3 meter te kort was.

  Het schijven-schieten was heerlijk maar waarom hing er de Nederlandse vlag niet bij?? Voor de goed oplettende teams was dit een veel voorkomende vraag. Super die opmerkingen! Al met al een heerlijke dag, en helaas er kan er dit jaar maar 1 de winnaar zijn. Dat is de JO11-2. Proficiat!

  Volgend jaar verwachten we weer iedereen, net zo gezellig en gedreven!!

  Bekijk hieronder alle foto's!