• Kaboutervoetbal start weer in maart

  15 jan 2020
 • Afgelopen jaar zijn we in september begonnen met kaboutervoetbal bij Nooit Gedacht.  We zijn gestart met 8 enthousiaste kabouters in de leeftijd van 3, 4 en 5 jaar! Uiteindelijk eindigden we voor de winterstop met maar liefst 13 kabouters.  We hadden niet verwacht dat het al meteen zo’n succes zou worden. Vanaf 7 maart starten we weer. Wil je ook meedoen? Kom eens kijken op zaterdagochtend.

  Wat doen we zoal?
  Elke zaterdag startten we om 10.00 uur met het spel met de fluit. In een vak lekker rennen of dribbelen met een bal en bij een fluitsignaal stil staan, op één been staan of op handen en voeten staan.  Verschillende spelletjes, zoals kat en muis en balletje leggen kwamen regelmatig voorbij. Ook werden de ouders regelmatig betrokken om samen met hun kabouter over te schieten, over te gooien etc. Iedere training was er ook altijd een parcours uitgezet, waardoor de kabouters dan moesten springen, kruipen en/of klimmen om uiteindelijk door de pionnen te kunnen dribbelen en daarna op goal mochten schieten. Het penalty schieten was dan ook altijd een favoriet. Zoveel mogelijk doelpunten maken.

  Andere activiteiten
  De kabouters hebben ook meegedaan aan een aantal activiteiten van Nooit Gedacht, zoals de herfstactiviteit, sinterklaas en het voetballen in de zaal.

  Alle hulp is welkom
  Drie kabouters gaan nu de over stap maken naar de mini F. Na de winterstop gaan we weer verder met de andere kabouters. We starten op zaterdag 7 maart weer onder leiding van Edith en Wendy. We krijgen regelmatig hulp van Angela, Nathalie en Bart. Als je ook interesse hebt om mee te helpen met het kaboutervoetbal horen we het graag. Alle hulp is welkom. We hebben dan ook meer mogelijkheden om de groep te splitsen indien er meer kinderen bijkomen.

  Nieuwe kabouters zijn welkom
  Jouw kind mee laten doen met een proefles of gewoon eens komen kijken op zaterdagochtend (10.00 uur) kan altijd. Loop gewoon even langs, vanaf 7 maart beginnen we weer!
  Aanmelden kan bij Wendy van der Doelen 06 30414720.