• Kennismaking nieuwe trainer Vrouwen 1: Hans Mols

  9 mrt 2022
 • Hans Mols, start vanaf komend seizoen als trainer van Vrouwen 1 bij Nooit Gedacht.  

  Hans woont in de gemeente Rijen samen met zijn vrouw Annemarie en zijn 2 kinderen (Beau Aimée en Sem).  Hij werkt vanuit zijn eigen bedrijf voor diverse multinationals op het gebied van internationale salarisadministratie. In zijn vrije tijd is hij veelal op of rondom de voetbalvelden te vinden. Jarenlang zelf als voetballer tot hij door blessures zich genoodzaakt voelde te stoppen met actief te voetballen. Snel daarna zette hij de eerste stappen als trainer bij de plaatselijke voetbalvereniging. Hij is hierbij in alle leeftijdscategorieën actief geweest.

  Een aantal jaren geleden kreeg hij de vraag van een collega trainer om te komen assisteren. Dit assisteren heeft maar enkele weken geduurd en in overleg met de club en collega trainer schakelde Hans snel door naar het hoofdtrainerschap. De eerste stappen binnen het damesvoetbal zijn hiermee gezet.

  Hans heeft inmiddels bij meerdere verenigingen in de tweede en eerste klasse zichzelf bewezen als trainer door mooie resultaten te noteren. En heeft altijd om de bovenste plekken op de ranglijst gestreden. Prestatie en plezier laat hij samen komen in zijn visie voor het behalen van resultaat. Twee jaar geleden heeft hij bewust een stapje terug gedaan om meer tijd met het gezin te kunnen doorbrengen. TSC Oosterhout was hierbij een ideale match om als club bij aan de slag te gaan en dit te combineren met privé. Mooi om te zien is dat zijn visie ook op dit niveau tot mooie resultaten leidt.

  De prettige gesprekken/contacten bij v.v. Nooit Gedacht hebben er toe geleid dat Hans de keuze heeft gemaakt zich te verbinden aan onze club en de uitdaging vanaf aankomend seizoen aan te gaan met deze groep meiden/dames op hoofdklasse niveau.

  Hij heeft alle vertrouwen in de club, de meiden/dames en iedereen die direct betrokken is om ook bij vv Nooit Gedacht iets moois te gaan realiseren. Voetballen vanuit je eigen kracht met alle daarbij behorende aanvallende intenties komen de aankomende seizoenen bij elkaar in Geffen.

  Wij wensen Hans veel succes en plezier in zijn functie als trainer van Vrouwen 1!