• Kennismaking nieuwe trainer Vrouwen 1: Vincent Jansen

  20 jan 2021
 • De nieuwe trainer voor Vrouwen 1 is bekend! Vincent Jansen start na dit seizoen als trainer bij Nooit Gedacht en stelt zich in dit bericht graag zelf aan jullie voor. 

  Hallo, ik ben Vincent Jansen, 41, en ga aankomend seizoen Vrouwen 1 trainen bij Nooit Gedacht. Ik ben getrouwd met Joys Jansen en heb 2 kinderen een jongen Thiery (14) en een dochter Cyara (11).  Zelf heb ik 20 jaar in Arnhem gevoetbald voordat ik 15 jaar geleden ben verhuist naar Nijmegen. Toen mijn zoon begon te voetballen bij de kabouters is mijn trainers carrière ook begonnen. Hierbij ben ik zelf 6 jaar trainer geweest bij verschillende teams van de jeugd bij vv OSC. En heb hierbij mijn pupillen trainingscursus en mijn UEFA C (TC3) behaald.

  Na deze 6 jaar ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan bij vv Union. Bij Union ben ik assistent geweest bij Heren 1 in combinatie met  trainer van JO19-1( 4e divisie). Ook  ben ik met het 2e elftal gepromoveerd van de 2e naar de reserve 1e klasse. Bij elkaar ben ik daar 3 jaar werkzaam geweest. Bij Union ben ik ook gestart met het behalen van mijn UEFA B (TC2) diploma. Jammer genoeg loopt deze opleiding moeizaam vanwege Corona maar ik hoop deze af te ronden voor de zomer. Afgelopen jaar ben ik terug gegaan naar OSC om daar Vrouwen 1, spelend in de 2e klasse, te gaan trainen.

  Deze uitdaging om trainer te worden van Vrouwen 1 van Nooit Gedacht kon ik niet afslaan. De ambitie van de club sprak mij aan. Daarom kan ik niet wachten om met deze klus te kunnen beginnen.

  Natuurlijk hoop ik dat we snel weer de velden op kunnen en ik hoop jullie aankomend seizoen in goede gezondheid te zien in Geffen.

   Vincent Jansen