• Laatste week Grote Clubactie

  13 nov 2020
 • Hoe gaat het met de lotenverkoop?

  Sinds half september zijn jullie al volop bezig met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Misschien ben je al aan je tweede boekje bezig?  Dat is helemaal super! We gaan er natuurlijk voor om het bedrag van vorig jaar (€2277,20) te overtreffen. Daar hebben jullie nog één week voor. Volgende week zaterdag 21 november, is de laatste dag om je boekjes in te leveren. Dit kan in de doos die in het jeugdhonk staat. Eerder inleveren kan en mag natuurlijk ook bij je leiders.

  20 loten verkocht?
  Verkoop je meer dan 20 loten dan zijn er voor deze toppers mooie prijzen te winnen. Kijk hiervoor op https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/ . Nooit Gedacht stelt ook prijzen beschikbaar voor de 5 beste lotenverkopers en het bestverkopende team van onze vereniging! Dus pak deze kans en ga er nog even voor!

  Win mooie prijzen
  Natuurlijk is het een loterij waarbij ook de kopers van de loten mooie prijzen kunnen winnen. Liefst 32.000 prijzen zijn er te winnen. Zie hiervoor www.clubactie.nl. De trekkingsuitslag wordt 10 december bekend gemaakt en wordt in diverse media gecommuniceerd. Ook zullen wij t.z.t. een link plaatsen op onze site.

  Mocht je nog vragen hebben dan kun je deze stellen aan Bart Hoeben of Mirjam Krijnen.