• Leden boven de 18 mogen ook weer trainen!

  9 mei 2020
 • Na het positieve nieuws vanuit het kabinet en met goedkeuring van de gemeente Oss mogen vanaf 11 mei 2020 onze leden boven de 18 ook weer gaan sporten op ons sportpark. Ook voor deze groep gelden uiteraard de Corona-regels. Denk hierbij aan de anderhalve meter afstand, hygiëne regels en bij twijfel over je gezondheid thuis blijven in plaats van naar het sportpark komen.

  Trainingen starten dinsdag
  Vanaf aanstaande dinsdag mogen de heren en dames teams weer beginnen met trainen. De selectieteams gaan sowieso van start. Voetbal je in een van de andere elftallen en wil je trainen, meld dit dan eerst bij Bart Hoeben of Toine de Kok.  Voor de trainingen is net als voor de jeugd alleen het kunstgrasveld beschikbaar. De overige velden zijn voor niemand toegankelijk. Dit geldt ook buiten trainingstijden om. Ook de kleedkamers en kantine blijven voorlopig gesloten.

  Volg het schema!
  Door het grote aantal teams dat het kunstgrasveld gaat gebruiken, is er een schema gemaakt (zie bijlage). Bekijk goed wanneer je verwacht wordt. (Voor jeugdteams die vorige week gestart zijn, kan dit nieuwe schema betekenen dat de tijd of zelfs de dag is aangepast). Het schema geeft strikte tijden aan. Volg deze tijden. Houd je aan de regels, looprichting (fietsstalling is ingang, grote poort is de uitgang) en plakkaten bij of op het sportpark. En volg altijd de aanwijzingen van de toezichthouders. Alleen dan kunnen we samen tot minimaal 2 juli genieten van voetbaltrainingen.

  Trainen met je ‘oude’ team/ trainer
  Voor nu is het de bedoeling om met de oude teams en trainers te trainen. Rond Pinksteren maakt de technische commissie de nieuwe teamindeling bekend en  gaan we ook over naar trainen met de nieuwe teams en trainers. Uiteraard horen jullie dit dan ook.

  Vragen?
  Met dit schema is het mogelijk dat alle teams minimaal een uur per week trainen. Mocht er meer behoefte zijn om te trainen vanuit de senioren, geef dit dan aan bij Toine de Kok of Bart Hoeben. Ook andere wensen in tijden of dagen kun je bij deze heren melden. Waar mogelijk gaan we op zoek naar een oplossing. Er zijn al enkele teams die verzoeken hebben ingediend. LeVoor meer informatie kun je terecht bij Bart Hoeben, Toine de Kok en Mark van de Steen.

  Wij vinden het fijn dat het trainen voor alle leden weer mogelijk is en hopen op ieders begrip en medewerking in deze bijzondere situatie. 

   

  Meer informatie gemeente Oss
  Meer informatie NOC*NSF
  Meer informatie KNVB