• LET OP! Nijnsel-Nooit Gedacht is in Geffen.

  7 mrt 2020
 • Het kan morgen een feestelijke voetbalmiddag worden in Geffen. Natuurlijk speelt ons 1e Elftal van de Heren om 14.30 uur op ons sportpark. De wedstrijd Nooit Gedacht – Nijnsel is in het begin van het seizoen in Nijnsel gespeeld waardoor de return ditmaal op sportpark de Biescamp zal zijn. Nijnsel staat met 18 punten direct 1 plek onder Nooit Gedacht op de 10e plek. Winst voor de Geffenaren betekend afstand van Nijnsel EN aansluiting op de subtop.

  Nooit Gedacht 2 kan zijn koppositie verstevigen als het morgen wint bij NLC’03. Het reserveteam staat 5 punten voor op de nummer 2, met één wedstrijd meer. Maar zolang er gewonnen wordt spelen ze vol voor het kampioenschap. Bij winst kunnen ze tevens een periode pakken als Avesteyn verliest. Wint Avesteyn ook dan zal later bekend worden of ze de 2e periode pakken.

  Ook bij de vrouwen kan het volop feestelijk worden. Vrouwen 1 gaat op bezoek bij FC Eindhoven Vrouwen 2. Bij winst vieren de Geffense dames het periodekampioenschap en ook zij blijven volop in de race voor de eerste plek. Volgende week wacht dan thuis v.v. Trekvogels Vrouwen 1 dat momenteel 1e staat.

  Nooit Gedacht Vrouwen 2 speelt uit bij Constantia Vrouwen 1 met dezelfde inzet. Het periodekampioenschap lonkt en de achtervolging op Festilent blijft dan voortduren als het wint. Dinsdag treffen ze wederom Constantia maar dan voor de achtste finale van de beker.

  Nooit Gedacht Vrouwen 3 doet volop mee in het kampioenschap. Zeker als er morgen gewonnen wordt van Vrouwen 3 van Prinses Irene.

  Thuiswedstrijden zondag 8 maart:

  14.30 uur          Nijnsel – Nooit Gedacht LET OP! Wedstrijd is dus in Geffen
  12.30 uur          Nooit Gedacht 5 – Prinses Irene 8
  12.00 uur          Nooit Gedacht 6 – SJO/SSA Vesta’19 5
  10.00 uur          Nooit Gedacht Vrouwen 3 – Prinses Irene Vrouwen 3
  10.00 uur          Nooit Gedacht Vrouwen 4 – VCO Vrouwen 1