• Maasland Run Classics circuit 2019 in april van start

  15 mrt 2019
 • AV Oss ’78 organiseert ook dit jaar weer het Maasland Run Classics circuit; een reeks van tien hardloopwedstrijden in Oss en omgeving over 5 of 10 kilometer. Iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde, kan aan de wedstrijden meedoen. Het Maasland Run Classic circuit 2019 start op woensdag 17 april met de Akkerenloop in Lith-Lithoijen.

  Ook de Biescamploop maakt deel uit van het Maasland Run Classics circuit. Dit jaar vindt de Biescamploop plaats op vrijdag 3 mei.

  Bij elke wedstrijd van het Maasland Run Classics circuit worden twee afstanden aangeboden: de 5 en de 10 kilometer. En voor de jongere hardlopers is er bij de meeste wedstrijden ook een jeugdloop over diverse afstanden. Gezelligheid staat voorop bij deze wedstrijden. Maar een wedstrijd biedt natuurlijk ook een prima gelegenheid om je te meten met andere hardloopfanaten, of om jezelf een doel te stellen.

  Het is mogelijk om met één enkele wedstrijd mee te doen, maar ook met meerdere. Wie met minimaal zes wedstrijden meedoet, strijdt mee om een plek in het eindklassement. En wie met álle wedstrijden meedoet, krijgt een leuk aandenken. Na elke wedstrijd is er een prijsuitreiking. De drie beste lopers worden voor hun prestaties beloond met een mooie prijs. Na afloop van de laatste wedstrijd worden de winnaars van het eindklassement bekend gemaakt.

  Bij elke loop kan, tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd, ter plaatse worden ingeschreven. Voorinschrijven is dus niet nodig. De kosten voor deelname bedragen 5 euro. Informatie, uitslagen, foto’s en het tussenklassement van de MRC 2019 zijn te vinden op de nieuwe website: www.maaslandrunclassics.nl. Daar kun je ook de informatieve folder downloaden.