• Mooie ontwikkelingen voor onze vrijwilligers

  4 feb 2024
 • Nooit Gedacht is blij met alle vrijwilligers. En nog blijer als vrijwilligers zich ontwikkelen door opleidingen of cursussen ten behoeve van onze vereniging. De afgelopen maanden hebben Jochem Romme en Christian Schelle deelgenomen aan een opleiding tot scheidsrechter via de KNVB. Beiden zijn overtuigend geslaagd en mogen zich scheidsrechter noemen!

  Daarnaast heeft Wesley Hazenberg succesvol deelgenomen aan de cursus Juniorentrainer. Wesley had onder andere een cursus avond bij Nooit Gedacht en heeft hiermee weer een mooie stap gemaakt in zijn trainerscarrière. Met dit diploma kan hij zich gaan inschrijven voor Uefa C.

  Alle drie gefeliciteerd!


  Aftrapmodule pupillentrainer 
  Maar we gaan nog verder als Nooit Gedacht. Aanstaande woensdag start de Aftrapmodule bij Nooit Gedacht voor pupillen trainers en leiders. Hiervoor hebben zich 19 personen aangemeld.

  Dit nieuwe traject wordt door de KNVB gegeven om beginnende trainers en leiders wegwijs te maken met de begeleiding van de jeugd. Meer informatie hiervoor kun je krijgen via Jochem Romme of Wendy van der Doelen. 

  Informatieavond spelleider/scheidsrechter wedstrijden
  Verder organiseren we op 6 en 20 maart een tweetal avonden over het begeleiden als spelleider van wedstrijden van de jongste jeugd en scheidsrechter bij jeugdelftallen.

  Op deze avond gaan we met onze eigen Rick van Rijn (assistent scheidsrechter in het betaald voetbal) kijken wat er komt kijken bij de diverse wedstrijdvormen. En heel belangrijk hoe is de rol van de spelleider dan wel scheidsrechter hierbij. Deze avond is voor alle geïnteresseerden. Dus zowel actieve vrijwilligers als ouders of jeugdleden die wel eens willen helpen bij wedstrijden van onze jeugd zijn hierbij welkom.

  De komende week gaat hiervoor een enquête formulier rondgestuurd worden waarbij wij iedereen vragen hoe ze tegen het leiden van wedstrijden aankijken. We hopen op een mooie opkomst. Meer informatie kun je opvragen bij Jan Welten of Jochem Romme.

   

  Andere cursussen/trainingen 
  Gedurende het jaar organiseren wij nog meer opleidingen. Zo is er de mogelijkheid om een EHBO cursus te volgen en ook houdt Jos de Veer elke twee jaar een AED cursus bij Nooit Gedacht. Meer informatie hiervoor kun je opvragen bij Toine de Kok.

  Voor de kantine zijn er cursussen op het gebied van tappen. Maar ook SHV (sociale hygien) is een cursus die door enkele vrijwilligers gehaald moet worden. Meer info via Danielle Bissels.

  Voor al deze opleidinigen is er vanuit het bestuur budget gereserveerd. Dus heb je interesse of wil je meer informatie over een van deze traininigen, meld je bij een van de genoemde personen of bij het bestuur. 

  Samen zijn we Nooit Gedacht!