• NG vrouwen 3 wint beker!

4 jun 2019
  • Nooit Gedacht vrouwen 3 wint beker!

Afgelopen zondag heeft vrouwen 3 de finale voor de KNVB districtsbeker voor 6e klasse teams in Simpelveld gewonnen. Vrouwen 3 speelde tegen RKHBS uit Heerlen. Nooit gedacht begon fel en scherp aan de wedstrijd. Van zenuwen leek dan ook geen sprake. Vanaf minuut 1 creëerde ze veel kansen maar een goal bleef uit.

Toch ging Nooit Gedacht met een ruime voorsprong de rust in. Temmie van Uden scoorde de eerste mooie goal. Even later gevolgd door een knappe goal van Evelien van Vliet die goed rustig bleef na een goede vrije trap van Dimphy Haas.

Ook na de rust was Nooit Gedacht sterker. Onder luide aanmoedigingen van de ongeveer 100 meegereisde supporters kwam nooit gedacht via Sandra de Kinderen en opnieuw Temmie van Uden op een 4-0 voorsprong.

Vlak voor tijd scoorde RKHBS een ere treffer uit een terecht gegeven vrije trap door de goed fluitende scheidsrechter! Spannend werd het niet meer en na het laatste fluitsignaal barstte het feest los. Trainers kwamen met wijn en bier naar de dames toe. En van alle supporters werden de felicitaties in ontvangst genomen. Bij de officiële huldiging door de KNVB kregen alle dames een medaille als aandenken aan deze bijzondere prestatie. Vervolgens mocht aanvoerdster Sophie Vos de beker omhoogtillen en ging het feest vrolijk verder. Samen met de alle supporters zette ze Nooit Gedacht positief op de kaart in Simpelveld.

Met een uur vertraging gingen twee bussen terug naar Geffen. Moe maar voldaan straalden alle meiden maar wat trots door de busramen. En terecht! Hun doelstelling was gelukt. Bekerwinnaar in hun tiende seizoen!

Dames nogmaals gefeliciteerd met deze knappe prestatie!!!