• Nieuw trainingsschema vanaf 1 juni (update)

  7 jun 2020
 • Nieuw trainingsschema maand juni, nieuwe versoepelingen en alternatieve sporttraining
  Zoals al reeds eerder gemeld gaan we het huidige seizoen beëindigen op een onpersoonlijke en ongewone manier. Gezellig afscheid nemen van je teamgenoten en/of staf en na de vakantie rustig opstarten is normaal de gang van zaken maar door de coronacrisis loopt dit iets anders dan andere jaren.

  We willen namelijk vanaf 1 juni gaan trainen met de nieuwe teams en trainers. Dit geeft spelers of speelsters en de bijbehorende staf nog meer de kans om elkaar te leren kennen. Van hieruit zullen we, zodra er meer informatie bekend is van de KNVB, ons echt gaan richten op het nieuwe seizoen.

  Onderstaand trainingsschema is nog steeds gebaseerd op 1 veld (kunstgrasveld). Daarom trainen nog steeds alle jeugdteams in principe in juni maar 1x per week op het voetbalveld. Wel zijn wij als Nooit Gedacht bezig om een alternatief te regelen voor de tweede training in een week. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de jeugd zo veel mogelijk sport en beweegt. Zeker nu het lekker weer is. Hierbij krijgen wij ondersteuning van de gemeente Oss, het SEC en andere verenigingen. Hopelijk kunnen we hier snel meer over vertellen.

  In het schema kunnen dus nieuwe teams staan die wij in het oude seizoen niet hadden. Ook zijn sommige teams niet meer aanwezig. In welk team je bent ingedeeld wordt ook snel bekend gemaakt. Mochten jullie nog vragen over de schema’s dan horen wij dat graag van jullie. Je kunt hiervoor contact opnemen met Bart Hoeben (06-51095114) of Mark van der Steen (06-25168253).

  Gelukkig mag er vanaf 1 juni ook voor de oudere jeugd normaal getraind worden. Dit bevordert het voetbalplezier natuurlijk enorm. Zie voor versoepelingen en geldende richtlijnen (www.knvb.nl).

  Het is nog steeds belangrijk dat een ieder de aanwijzingen van de toezichthouders opvolgen.

  Wij wensen iedereen veel sportplezier.
  Besuur & (Jeugd)Technische Commissie

   

 • Bekijk hier het trainingsschema (update 7 juni)