• Nieuwe shirts Jagers Asbestinventarisatie voor Nooit Gedacht 2

  24 okt 2020
 • Zondag 11 oktober werden de nieuwe shirts van Jagers Asbestinventarisatie aan Nooit Gedacht 2 officieel uitgereikt. Nooit Gedacht is bijzonder trots dat Jagers Asbestinventarisatie als Goudsponsor de komende jaren Nooit Gedacht blijft ondersteunen.

  Over Jagers Asbestinventarisatie
  Jagers Asbestinventarisatie is een gecertificeerd asbestinventarisatiebedrijf voor de professionele en deskundige inventarisatie van asbest en asbesthoudende materialen. Jagers Asbestinventarisatie is een bedrijf waar kwaliteit en professionaliteit voorop staan. Iedere opdracht is uniek en laten zij aansluiten op de door u geplande verbouwings-, renovatie- en/of sloopwerkzaamheden.

  Zij denken graag met u mee. Binnen de bestaande regelgeving werken zij zo efficiĆ«nt mogelijk en natuurlijk tegen een scherpe prijs. Door hun jarenlange ervaring in de bouw te combineren met hun specialisatie in asbestinventarisatie kunnen zij u optimaal adviseren.
   
  Naast de asbestinventarisaties kunt u ook terecht voor:
  - Projectbegeleiding
  - Asbestbeheersplannen
  - Risicobeoordeling: NEN 2991 onderzoeken
  - Validatiemetingen
  - Materialeninventarisatie

  Onlangs hebben zij hun werkzaamheden uitgebreid met het verzorgen van materialeninventarisaties. Bij een materialeninventarisatie worden alle herbruikbare materialen die in een te slopen gebouw aanwezig zijn, in kaart gebracht en gerapporteerd. Een materialeninventarisatie wordt gedaan ten behoeve van circulair slopen. Bij circulair slopen worden herbruikbare materialen vrijgemaakt om deze in andere projecten weer toe te kunnen passen. Door stijgende stortkosten, schaarste van grondstoffen en de belasting op het milieu is hier steeds meer belangstelling voor en wordt steeds meer toegepast. Deze manier van slopen en bouwen kan flink kostenbesparend zijn!
   
  Jagers Asbestinventarisatie, hartelijk bedankt voor jullie jarenlange steun.